Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Literatura romaneasca Mier Ian 30, 2008 12:21 pm | |
| In primul rand as vrea sa ma anuntati daca mai exista un asemenea topic sa-l sterg pe acesta... So...ce parere aveti voi de literatura romaneasca si de scrtori romani? Eu sunt in clasa a 7-a si 'buna' noastra diriginta ne-a dat de citit 'Moromet' de Marin Preda...La inceput mi se parea o porcarie din cauza faptului ca acei tarani stiau atata politica cata filipineza stiu eu si mi se parea o prostie felul in care acestia comentau...Mai ales ca nu intelegeau unele cuvinte din contextul politic...Dar am ajuns aproape la sfarsitul primului volum si mi se pare mai...normala...sa spun asa... Imi plac si poezle lui Eminescu si doar cam atat am reusit eu sa citesc din marea literatura romana...Daca cineva stie o carte buna ce merita citita sa mi-o recomande si mie... | |
|
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Literatura romaneasca Joi Ian 31, 2008 6:02 am | |
| St cateva romane buna in literatura romaneasca: Maitreyi, romanul adolescentului miop(nu e cine stie ce dar pana al urma e dragutz) kred k si patul lui procust p care o s'o citesc in curand, am auzit k e frumoasa, domnisoara christina-am vazut filmul si o s citesc si cartea...imi plac cartile mai noi, in care s fie neologisme eminescu nu prea imi place....am vazut k p un forum s discuta despre cat d incult e, ka face multe plenasme etc, poi saracu nu prea a facut el scoala...eu nu zik k e incult dar nu prea imi plac poeziile in general | |
|