Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Literatura vs Matematica Mier Ian 30, 2008 11:53 am | |
| Well,am deschis acest topic k sa aflu si eu ce preferati dintre literatura si matematica si de ce?Mie imi place mai mult literatura pentru k e materia mea preferata si ma descurc cel mai bine la aceasta materie.Imi place mult sa fac compuneri, sa citesc. Voi? Credeti k exista o legatura intre acestea doua?Depind una de cealalta sau nu? Astept parerile voastre | |
|
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Re: Literatura vs Matematica Dum Feb 03, 2008 10:47 pm | |
| Eu aleg literatura....sincera sa fiu la ea ma descurc mai bine deact la matematica....dar sa stiti ca si la matematica ma descurc destul de bine ^.~ ei bine astept si parerile voastre | |
|
LivEvil_Kami Administrator
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 33 Localizare : Shinigami World Online : Oui O.O........ Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Literatura vs Matematica Dum Feb 03, 2008 11:31 pm | |
| Literatura -.-" Matematica nu mi-a placut nici o data...sincer nu pot sa o inteleg de foarte multe ori si nu imi place nici sa imi dai cu ceva in cap >.> Literatura mi-se pare mult mai interesanta si pe langa asta o inteleg mult mai bine si mai usor. | |
|
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| |
cry-cri Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 41 Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Literatura vs Matematica Lun Feb 04, 2008 4:43 am | |
| literatura imi place .... cu matematica m-am obisnuit .... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Literatura vs Matematica | |
| |
|