Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Melodia pe care o fredonezi in disperare Mier Ian 30, 2008 12:12 pm | |
| Fiecare dintre noi a avut momente cand era obsedat de o melodie pe care o fredona in disperare ,care nu i.i iesea din minte...ce melodie fredonati ACUM ? | |
|
LivEvil_Kami Administrator
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 33 Localizare : Shinigami World Online : Oui O.O........ Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Melodia pe care o fredonezi in disperare Joi Ian 31, 2008 4:30 am | |
| Nightmare-Dasei Boogie @.@....am fredonat asta toata ziua XDD | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: Melodia pe care o fredonezi in disperare Joi Ian 31, 2008 10:17 am | |
| EU caaaant de la cpa la coada TFK - This is a call ... vedeti copii? Nu e bine sa asculti piesle cu versurile in fata. Dauneaza grav creierasului | |
|
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Melodia pe care o fredonezi in disperare | |
| |
|