Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Iti place orasul in care stai?

In jos 
+3
LivEvil_Kami
Delilah
Cookie
7 participanți
AutorMesaj
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

Iti place orasul in care stai? Empty
MesajSubiect: Iti place orasul in care stai?   Iti place orasul in care stai? EmptyJoi Dec 20, 2007 10:03 am

Hai sa vedem din ce orase sunteti, si mai ales ce va place / nu va place la orasul in care stati...

Incep eu: sunt din Bucuresti... I hate it 'cause e prea gri pe bune... or fi copaci si iarba ici colo... dar... Oricum... are si partile lui bune... VOi?
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
Delilah
Beautiful Doll
Beautiful Doll
Delilah

feminin
Numarul mesajelor : 255
Varsta : 30
Localizare : Un oras pierdut de lume
Online : Top secret :P
Data de inscriere : 16/12/2007

MesajSubiect: Re: Iti place orasul in care stai?   Iti place orasul in care stai? EmptyJoi Dec 20, 2007 1:34 pm

Eu imi detest orasul Neutral Si fata de multe alte persoane imi place Bucurestiul Laughing Imi urasc orasul pentru ca este mic, ii stiu pe toti si... e naspa ... Rm.Valcea e lame... Neutral Nici macar nu stiu la ce liceu sa ma duc si asta nu-mi convine deloc
Sus In jos
http://sadhappyness.deviantart.com
LivEvil_Kami
Administrator
Administrator
LivEvil_Kami

feminin
Numarul mesajelor : 89
Varsta : 33
Localizare : Shinigami World
Online : Oui O.O........
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: Re: Iti place orasul in care stai?   Iti place orasul in care stai? EmptyDum Dec 30, 2007 4:22 pm

Bucuresti...si da..il urasc
Nici nu va inchipuiti cat de multe gunoaie pot sa fie pe aici iar asta pe mine ma deranjeaza ff mult....nu imi place deloc deloc deloc -.-....sa nu mai spun ca sunt tot felul de reparatii peste tot care nu folosesc la nimic...si care se termina abia peste cativa ani -___-
Sus In jos
http://eclipse-project.1talk.net/
*yurie-chan*
Baby Doll
Baby Doll
*yurie-chan*

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/01/2008

MesajSubiect: Re: Iti place orasul in care stai?   Iti place orasul in care stai? EmptyDum Ian 06, 2008 4:37 am

uitativa in ochii mei...spun clar:,,imi urasc orasul in care locuiesc" Iti place orasul in care stai? 793464 [aka bucuresti]....e prea multa lume...constructii bla bla...mai sunt si cativa copaci da sunt vai de ei....T_T...nu imi placeee...sunt si prea multe int. de invatamantT_T
Sus In jos
dreaming_girl
Porcelain Doll
Porcelain Doll
dreaming_girl

feminin
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 32
Localizare : Toyama, London
Data de inscriere : 31/01/2008

MesajSubiect: Re: Iti place orasul in care stai?   Iti place orasul in care stai? EmptyJoi Ian 31, 2008 5:10 am

targoviste...un oras mic, plictisitor, oameni cam nashpa, fitosi, fara centru pt invatarea limbii japoneza Crying or Very sad , nu prea gasesti persoane de treaba, droguri, tigari peste tot, tigani, manelari...offf s mai continui??? kred k v'ati dat seama k e nasol si nu'mi place...mi'ar placea s locuiesc in timisoara
Sus In jos
http://japan-fans.forumotion.com
Cecilya
Administrator
Administrator
Cecilya

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 27
Data de inscriere : 15/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Cassy

MesajSubiect: Re: Iti place orasul in care stai?   Iti place orasul in care stai? EmptyDum Feb 03, 2008 10:45 pm

Urasc Bucurestiul. E super, super, super nasol. E griii T_____T si mult gunoii si.. si... sa mai continui? Shocked
Sus In jos
cry-cri
Porcelain Doll
Porcelain Doll
cry-cri

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 41
Data de inscriere : 02/02/2008

MesajSubiect: Re: Iti place orasul in care stai?   Iti place orasul in care stai? EmptyLun Feb 04, 2008 4:46 am

eu stau in iasi -e ff frumos ..ai si ce vizita si unde te plimba si locuri de distractie ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iti place orasul in care stai?   Iti place orasul in care stai? Empty

Sus In jos

Iti place orasul in care stai?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: