Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Iti place orasul in care stai? Joi Dec 20, 2007 10:03 am | |
| Hai sa vedem din ce orase sunteti, si mai ales ce va place / nu va place la orasul in care stati...
Incep eu: sunt din Bucuresti... I hate it 'cause e prea gri pe bune... or fi copaci si iarba ici colo... dar... Oricum... are si partile lui bune... VOi? | |
|
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| Subiect: Re: Iti place orasul in care stai? Joi Dec 20, 2007 1:34 pm | |
| | |
|
LivEvil_Kami Administrator
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 33 Localizare : Shinigami World Online : Oui O.O........ Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Iti place orasul in care stai? Dum Dec 30, 2007 4:22 pm | |
| Bucuresti...si da..il urasc Nici nu va inchipuiti cat de multe gunoaie pot sa fie pe aici iar asta pe mine ma deranjeaza ff mult....nu imi place deloc deloc deloc -.-....sa nu mai spun ca sunt tot felul de reparatii peste tot care nu folosesc la nimic...si care se termina abia peste cativa ani -___- | |
|
*yurie-chan* Baby Doll
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 33 Data de inscriere : 06/01/2008
| Subiect: Re: Iti place orasul in care stai? Dum Ian 06, 2008 4:37 am | |
| uitativa in ochii mei...spun clar:,,imi urasc orasul in care locuiesc" [aka bucuresti]....e prea multa lume...constructii bla bla...mai sunt si cativa copaci da sunt vai de ei....T_T...nu imi placeee...sunt si prea multe int. de invatamantT_T | |
|
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Iti place orasul in care stai? Joi Ian 31, 2008 5:10 am | |
| targoviste...un oras mic, plictisitor, oameni cam nashpa, fitosi, fara centru pt invatarea limbii japoneza , nu prea gasesti persoane de treaba, droguri, tigari peste tot, tigani, manelari...offf s mai continui??? kred k v'ati dat seama k e nasol si nu'mi place...mi'ar placea s locuiesc in timisoara | |
|
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Re: Iti place orasul in care stai? Dum Feb 03, 2008 10:45 pm | |
| Urasc Bucurestiul. E super, super, super nasol. E griii T_____T si mult gunoii si.. si... sa mai continui? | |
|
cry-cri Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 41 Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Iti place orasul in care stai? Lun Feb 04, 2008 4:46 am | |
| eu stau in iasi -e ff frumos ..ai si ce vizita si unde te plimba si locuri de distractie ... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iti place orasul in care stai? | |
| |
|