Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Hot Line of Hell Lun Dec 17, 2007 12:37 am | |
| http://honk.nexgam.de/jigoku/ Click if you DARE! Eu cred ca ar trebui sa bag pur si simplu numele acolo si sa dai send... dar nu am sa inceerc nu urasc pe nimeni asa de mult oricum cred ce o mare pacaleala... hello!! Hot line of hell? Dar voi? Ati incerca vrodata? | |
|
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| Subiect: Re: Hot Line of Hell Mar Dec 18, 2007 12:27 pm | |
| | |
|
LivEvil_Kami Administrator
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 33 Localizare : Shinigami World Online : Oui O.O........ Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Hot Line of Hell Mar Ian 15, 2008 10:11 am | |
| Chestia asta este o stupizenie si am spus de multe ori.Exista cel putin 1oo de siteuri in genul acesta.Pe langa asta...nimeni nu stie inca daca Raiul si Iadul chiar exista...>_>''..... Desi suna cam exagerat este purul adevar:Nu stim inca daca raiul si iadul exista.Ne formam fiecare o parere propie dupa ce vedem o emisiune legata despre asta[desi dupa mine emisiunile de acest gen[in special cele cu ozn-uri si fantome sun trucate],sau citim o carte[cel mai bun mod de a-ti forma o parere]..sau dupa ce ni-se intampla ceva anume. Faptul ca nu stim daca raiul si iadul exista este inca o dovada foarte clara pentru faptul ca jigoku tsushin chiar nu exista | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hot Line of Hell | |
| |
|