Myu~ai Imaginary Moderator
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 33 Localizare : In my crazy world...wana visit me?^^ Online : nope...I'm offline o.O Data de inscriere : 17/12/2007
| Subiect: I'm hereeeee^^ Lun Dec 17, 2007 12:10 am | |
| Ha ce credeati ca scapati asa usor de mine?Nope...am aterizat si pe aici^^' So ptr cei ce nu ma cunosc ma cheama Alina,am 16 ani si sunt din Bucuresti^^ Animeuri preferate:Zombie loan,Nana,Death note...Princess princess,Loveless,Gravitation...si cam atat ^^' Manga preferat:Meru puri the marchen prince-ador personajele^^ sunt superbe Muzik:orice melodie care suna bine in special cele de la Simple plan Si cam atat.Intrebari?o.O PS:I'm Ayumi^^
Ultima editare efectuata de catre in Mar Dec 18, 2007 1:20 am, editata de 1 ori | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: I'm hereeeee^^ Lun Dec 17, 2007 12:16 am | |
| Weee weeeelcome Ayumii'chan ^_^ cat mai bucur sa te vad. Have,fun no spam [desi sunt siiiigura nu o sa faci] have a nice day wiz sun and fun... ah btw iconitele de aici sunt aceleasi ca pe EP dar aulte coduri :-D fiecare a pus ce coduri a vrut | |
|