| Pareri despre Gin-Iro Dream | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Pareri despre Gin-Iro Dream Vin Dec 14, 2007 1:59 pm | |
| Scrieti aici parerea vostra despre noul Anime-Rose ---> Gin-Iro Dream. | |
|
| |
Terrene Baby Doll
Numarul mesajelor : 9 Data de inscriere : 14/12/2007
| Subiect: Re: Pareri despre Gin-Iro Dream Sam Dec 15, 2007 12:54 am | |
| e mult mai bun decat cel trecut adica anime - rose acesta are mai multe facilitati si are un look mai frumos .......
Ultima editare efectuata de catre in Sam Dec 15, 2007 5:57 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
| Subiect: Re: Pareri despre Gin-Iro Dream Sam Dec 15, 2007 1:21 am | |
| Yokata ^^ sper sa aiba si mai mult suces decat Anime-Rose. Cand o sa fie gata o sa pun un cod de redirectionare pe vechiul AR si toti useri de acolo o sa vina aici ^^ | |
|
| |
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Re: Pareri despre Gin-Iro Dream Sam Dec 15, 2007 3:15 am | |
| Eu cred ca este mult mai bun. Ai dreptate Terrene are portal, chat box&co. e mult mai bun. Abea astept sa vina toti useri de acolo aici ^^ | |
|
| |
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Kira Jillian
| Subiect: Re: Pareri despre Gin-Iro Dream Mar Dec 18, 2007 11:52 am | |
| Umm .. pai mie imi place schimbarea , una e oricum bine venita ... mai ales pentru faptul ca host'ul de aici ofera mai multe facilitati , in orice caz actualul forum imi place , inca nu am inteles de la ce vine noul nume xD dar imi place . Si abia astept sa vina mai mult membri ^______^ . | |
|
| |
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| |
| |
Cookie Administrator
| Subiect: Re: Pareri despre Gin-Iro Dream Mier Dec 19, 2007 11:40 pm | |
| Black Frame... am stat si am meditat impreuna cu onechan si ea mi-a spus ca Gin-Iro = Argint. Mie atunci mi-a trcut prin minte Gin-Iro Project. Dar apoi semana prea mult cu un forum pe care il stii si tu. Atunci m-a strafulgerat Gin-Iro-Dream... Visul de Argint ^_______________^ nu e ka-wa-ii ? | |
|
| |
Myu~ai Imaginary Moderator
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 33 Localizare : In my crazy world...wana visit me?^^ Online : nope...I'm offline o.O Data de inscriere : 17/12/2007
| Subiect: Re: Pareri despre Gin-Iro Dream Joi Dec 20, 2007 1:14 am | |
| Ce pot spune,toata lumea se reinnoieste si chiar e f bine^^ Noul look al forumului e super cu toate ca eu nu prea ma dau in vant dupa negru >.< Sincera sa fiu preferam ceva mai deschis.Totusi imi place bannerul si noile iconitze^.~ | |
|
| |
Cookie Administrator
| Subiect: Re: Pareri despre Gin-Iro Dream Joi Dec 20, 2007 1:17 am | |
| Ah! Nici mie nu prea imi palce negrul >__< dar mi-a placut poza si tempalteul si vroiam cv mai gothik so asta a ieis Oricum eu acum lucrez la un future banner ^^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pareri despre Gin-Iro Dream | |
| |
|
| |
| Pareri despre Gin-Iro Dream | |
|