Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 16/12/2007
Subiect: Kaname vs Tessa Dum Dec 16, 2007 3:32 am
Deci?Eu le aleg pe amudoua..fiinca sunt puternice si frumase..nu as putea alege.Tessa este lady cam mult..iar,Kaname foarte draguta...asta imi place la ele mult.
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
Subiect: Re: Kaname vs Tessa Dum Dec 16, 2007 8:51 am
Kaname cu siguranta Kaname e mult mai energica, e puternica, cute si very funny... si dragostea ei chiar are caracteristici realiste! Ma enerveaza Tessa E prea fandosita si prea vrea sa i'l fure pe Sosuke lu' Kaname
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
Subiect: Re: Kaname vs Tessa Mier Dec 26, 2007 3:48 am
Umm .. mie chiar nu prea imi place Tessa x.X , e foarte draguta dar cam prea eleganta adica nici nu stiu cum sa zic .. uneori prea diplomata , alteori prea copilaroasa si pentru mine asta nu da deloc bine , in schimb Kana-chan e cam ciudata adica un pic mai dusa cu pluta .. ceva in genu' meu doar ca tind sa cred ca al meu cap sta mai bine pe umeri XD e si putin mai baietoasa si desi mai deranjeaza ca il chinuie pe bietul Sagara T.T uneori chiar si fara motiv .. tot imi place de ea ^^''
dark_as_hell Baby Doll
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Data de inscriere : 25/01/2008
Subiect: Re: Kaname vs Tessa Vin Ian 25, 2008 10:48 am
poi..yo o aleg pe Kaname, e mult mai frumoasa decat tessa ,e mai desteapta, kawaii, indrazneata, curajoasa etc etc.....