Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Kaname vs Tessa

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Ryone
Baby Doll
Baby Doll
Ryone

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 16/12/2007

Kaname vs Tessa Empty
MesajSubiect: Kaname vs Tessa   Kaname vs Tessa EmptyDum Dec 16, 2007 3:32 am

Deci?Eu le aleg pe amudoua..fiinca sunt puternice si frumase..nu as putea alege.Tessa este lady cam mult..iar,Kaname foarte draguta...asta imi place la ele mult.
Sus In jos
Delilah
Beautiful Doll
Beautiful Doll
Delilah

feminin
Numarul mesajelor : 255
Varsta : 30
Localizare : Un oras pierdut de lume
Online : Top secret :P
Data de inscriere : 16/12/2007

Kaname vs Tessa Empty
MesajSubiect: Re: Kaname vs Tessa   Kaname vs Tessa EmptyDum Dec 16, 2007 8:51 am

Kaname cu siguranta Smile Kaname e mult mai energica, e puternica, cute si very funny... si dragostea ei chiar are caracteristici realiste! Ma enerveaza Tessa Neutral E prea fandosita si prea vrea sa i'l fure pe Sosuke lu' Kaname Kaname vs Tessa 793464
Sus In jos
http://sadhappyness.deviantart.com
Juliet
Userul Lunii
Userul Lunii
Juliet

feminin
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 32
Localizare : Still Here
Online : Guess
Data de inscriere : 18/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Kira Jillian

Kaname vs Tessa Empty
MesajSubiect: Re: Kaname vs Tessa   Kaname vs Tessa EmptyMier Dec 26, 2007 3:48 am

Umm .. mie chiar nu prea imi place Tessa x.X , e foarte draguta dar cam prea eleganta adica nici nu stiu cum sa zic .. uneori prea diplomata , alteori prea copilaroasa si pentru mine asta nu da deloc bine , in schimb Kana-chan e cam ciudata adica un pic mai dusa cu pluta .. ceva in genu' meu doar ca tind sa cred ca al meu cap sta mai bine pe umeri XD e si putin mai baietoasa si desi mai deranjeaza ca il chinuie pe bietul Sagara T.T uneori chiar si fara motiv .. tot imi place de ea ^^''
Sus In jos
http://www.nothing-2-see.com
dark_as_hell
Baby Doll
Baby Doll
dark_as_hell

Numarul mesajelor : 27
Varsta : 30
Data de inscriere : 25/01/2008

Kaname vs Tessa Empty
MesajSubiect: Re: Kaname vs Tessa   Kaname vs Tessa EmptyVin Ian 25, 2008 10:48 am

poi..yo o aleg pe Kaname, e mult mai frumoasa decat tessa ,e mai desteapta, kawaii, indrazneata, curajoasa etc etc.....
Sus In jos
Continut sponsorizat

Kaname vs Tessa Empty
MesajSubiect: Re: Kaname vs Tessa   Kaname vs Tessa Empty

Sus In jos

Kaname vs Tessa
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» sousuke si kaname

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum