| Sugestii | |
|
+4Myu~ai Juliet Terrene Cookie 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Sugestii Vin Dec 14, 2007 1:57 pm | |
| Toate sugestiile la adresa forumurile vor fi bine primite si va asiguram ca o sa tinem cont de ele. | |
|
| |
Terrene Baby Doll
Numarul mesajelor : 9 Data de inscriere : 14/12/2007
| Subiect: Re: Sugestii Dum Dec 16, 2007 1:58 pm | |
| ce ar fi sa scoateti chestia aia de sus cu anunt google .......... ca sa o scoati tb sa dai la panou de admin --> misc ----> Administrare puncte ----> si selectezi nu unde scrie : (Reclamele sunt actualmente dezactivate. Le puteti reactiva cu aceasta optiune.) | |
|
| |
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
| Subiect: Re: Sugestii Dum Dec 16, 2007 11:41 pm | |
| Aha, ok... multumesc pentru sfat. Am sa il rezolv imediat ^_^ | |
|
| |
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Kira Jillian
| Subiect: Re: Sugestii Joi Dec 20, 2007 1:24 pm | |
| As avea un fel de 'idee' adica un sub board [daca se poate >,< ] la muzica despre J-music | |
|
| |
Cookie Administrator
| Subiect: Re: Sugestii Joi Dec 20, 2007 1:33 pm | |
| Hmm pt. asta cred ca o sa trebuiasca versiunea >_< dau hmm sa fac alta categorie? | |
|
| |
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Kira Jillian
| Subiect: Re: Sugestii Joi Dec 20, 2007 11:26 pm | |
| Pai >____________> din cate stiam eu acolo unde ai forumul Muzica ar fi trebuit sa fie un plus pe undeva pe langa el si daca dadeai pe el si iti aparea ceva de genul asta -> Si as mai avea cateva ideei pentru noi sectiunui de exemplu : Sport ; Non-Anime [sau Cartoons ] ; Dezbateri [intre anime'uri , manga'uri etc , maybe about life too ] si cam atat ^^'' | |
|
| |
Myu~ai Imaginary Moderator
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 33 Localizare : In my crazy world...wana visit me?^^ Online : nope...I'm offline o.O Data de inscriere : 17/12/2007
| Subiect: Re: Sugestii Joi Ian 24, 2008 1:19 am | |
| Oh...Ayame,ar trebui ca bannerele alea de afiliere sa le pui una sub alta sau nush,cumva ca sa nu mai arate portalul asa aiurea cu scrisul ingesuit >.<' | |
|
| |
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Sugestii Joi Ian 31, 2008 4:56 am | |
| regulile mi se par cam...drastice... kred k totusi ar trebui s faci un loc unde s putem posta forumuri, pt k si noi vrem s le facem cunoscute p ale noastre asa kum tiai postat si u forumul p animeplus, k altfel n'as fi aflat d el, alta regula era cv a genu: nu va inregistrati doar pt cateva topicuri, eu nu iti promit k o s postez fff mult pt k am si eu 3 forumuri d care trebuie s am grija, poate dak n'ar mai fi reguli asa stricte ai avea mai multi membrii, si fa forumul mai cunoscut, da si u massuri, pune'l la status | |
|
| |
LivEvil_Kami Administrator
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 33 Localizare : Shinigami World Online : Oui O.O........ Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Sugestii Joi Ian 31, 2008 6:57 am | |
| Lool deci eu nu stiu ce vezi tu atat de drastic la reguli.....sunt reguli obisnuite care se gasesc aproape pe toate forumurile dar daca nu iti place sa stii ca nu te obliga nimeni sa stai aici | |
|
| |
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Sugestii Joi Ian 31, 2008 7:44 am | |
| oki nu mai intru...uite d asta aveti putini membrii si tocmai tiam zis mai sus k vad asa drastic la reguli...erau doar nishte sfaturi...da nu mai conteaza mai st multe d zis...asa ka prima impresie...dar ma abtin... si nu t chinui sa comentezi si postul asta k orikum nu mai intru p forum sayounara(asa s scrie stiu d la o japoneza) bye-bye | |
|
| |
Cookie Administrator
| Subiect: Re: Sugestii Joi Ian 31, 2008 8:04 am | |
| dreaming_girl probabil am uitat eu sa editez regulile dar, dupa cum ai observat ca si pe aplus exista subforumul: 'link-uri' acolo userii sii pot face reclama la forum. -__- | |
|
| |
| Subiect: Re: Sugestii Joi Ian 31, 2008 9:06 am | |
| a oki, am vazut k nimeni n'a postat akolo...si n'am stiut... am o nelamurire: am vazut kiar azi un forum cam asemanator cu asta...cam prea asemanator...si mi sa parut ciudat... | |
|
| |
Cookie Administrator
| Subiect: Re: Sugestii Joi Ian 31, 2008 9:15 am | |
| O__O ce forum? Mai stii adresa? | |
|
| |
cry-cri Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 41 Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Sugestii Vin Feb 08, 2008 9:26 am | |
| daca se poate schimba fundalul .... forumului ..e ff obositor ... culoarea asta neagra -gry | |
|
| |
Ryone Baby Doll
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 16/12/2007
| Subiect: Re: Sugestii Vin Feb 15, 2008 5:35 am | |
| Ati copiat Smile de la MyForum...si sa nu tipe careva. 2. Afilieri...puneti linkurile DIRECt,ADICA SA MA DUCA PE SITE. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestii | |
| |
|
| |
| Sugestii | |
|