Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Schimbari de NICK Vin Dec 14, 2007 1:54 pm | |
| Oh yeah. Sunt sigura ca multi vor vrea dupa o anumita sa isi scimber nickul. Deci am facut acest topic. Deci
# Nickul se poate schimba doar de 3 ori! # Doar cei care au peste 80 de posturi isi pot schimba nickul. # Argumentati de ce va schimbati nik-ul
Stiu faza cu argumentatul e cam lame dar trebuie sa se stie de ce vreit sa schimbati nickul... | |
|
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Kira Jillian
| Subiect: Re: Schimbari de NICK Joi Dec 20, 2007 5:17 am | |
| Doar o mica nelamurire in legatura cu schimbarea nick-ului .. am vazut ca avem permisinunea sa il schimbam de la profil . | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
| Subiect: Re: Schimbari de NICK Joi Dec 20, 2007 6:53 am | |
| Da? O.o e posibil? Atunci nu cred ca mai este nevoie de acet topic so... Topic closed | |
|
Myu~ai Imaginary Moderator
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 33 Localizare : In my crazy world...wana visit me?^^ Online : nope...I'm offline o.O Data de inscriere : 17/12/2007
| Subiect: Re: Schimbari de NICK Joi Dec 20, 2007 8:28 am | |
| Myko eu una zic sa schimbi setarea cu nick-ul ca nu e bine deloc!Adik userul isi poate schimba nickul de cate ori are el chef iar noi ceillti nu o sa stim care,cine,ce a facut..asa ca fa ceva! Dupa aceea topicul acest va fi util ^^ | |
|
Cookie Administrator
| Subiect: Re: Schimbari de NICK Joi Dec 20, 2007 8:29 am | |
| Pai daca as stiisi cum >___< o sa ma uit pe la setari si am sa vad ce pot schimba... | |
|
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
| Subiect: Re: Schimbari de NICK Joi Dec 20, 2007 11:50 am | |
| Umm well ... eu sunt de acord cu Myu ~ ai pentru ca o sa iasa halmes balmes altfel >.O Si daca totusi nu ai sa gasesti setarea .. atunci cine isi schimba nick-ul de la profil sa mentineze asta in acest topic . What do ya say ? ^^'' | |
|
Cookie Administrator
| Subiect: Re: Schimbari de NICK Joi Dec 20, 2007 1:32 pm | |
| Wow clever ^_____^ o sa tinem cont. Sa vad acum daca gasesc setarea aia | |
|
Juliet Userul Lunii
| Subiect: Re: Schimbari de NICK Dum Ian 20, 2008 11:57 am | |
| Umm .. eu vreau sa imi schimb nick-ul din Black Frame in Juliet pentru ca imi place mai mult si il mai am si pe alt forum XD | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schimbari de NICK | |
| |
|