dee dee Baby Doll
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 31 Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Hell`oh Joi Ian 31, 2008 11:00 am | |
| daca am inteles bine aici ma prezint ^^' well,ma cheama Dana da toata lumea imi zice dee dee si am 15 ani.am muuulte porecle si cred ca unii de pe aici ma cunosc. animeuri: death note,bleach,spiral,gravitation,loveless,shaman king,elfen lied,etc,etc,etc muzica:My Chemical Romance,Mindless Self Indulgence,fall out boy,him,sugarcult,an cafe,gazette,miyavi,etc,etc,etc ~nu imi place chimia ~ador engleza ~ador sa joc fazan ~imi plac toate culorile inafara de galben ~imi plac animalele si fluturii ~imi plac dulciurile ~imi place sa rad si sa fac lumea sa rada ~sunt o tampitica idioata ~duminica invat sa patinez=)) ~imi place sa imi fac prieteni si cam atat va zic,restu intrebati daca sunteti asa curiosi | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: Hell`oh Joi Ian 31, 2008 11:03 am | |
| O__O nu iti palce chimia? Yo o ador deci xD un big big big weeelcome, have fun posting, readza rules si incearca sa fii cat mai activa. In rest nu prea am intrebari have fun in continuare. | |
|
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Hell`oh Vin Feb 01, 2008 1:20 am | |
| WELCOME!!!! nici mie numi place chimia si istoria, si cred k engleza e cea mai tareee materie | |
|
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| Subiect: Re: Hell`oh Vin Feb 01, 2008 10:00 am | |
| | |
|
dee dee Baby Doll
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 31 Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Hell`oh Vin Feb 01, 2008 1:56 pm | |
| thx for the welcome,o sa incerc sa fiu cat mai activa. uhmm...Delilah...cred ca filmul meu preferat e Nightmare before christmas~e film de animatie regizat de Tim Burton. si chiar daca nu asta e preferatul meu si nu realizez eu acum Tim Burton face cele mai marfa filme deci din ale lui aleg...totusi nu stiu daca Harry Potter e tot sub amprenta lui si tot imi place ^^ . | |
|
cry-cri Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 41 Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Hell`oh Sam Feb 02, 2008 9:54 am | |
| eh ... sunt un pik mai maricika ... ce pot sa spun despre mine , am un catel pe care il iubesc enorm iubesc animalele , plantele . iubesc viata calatoriile ... imi place sa imi fac prieteni ... mai multe veti afla pe parcurs . Edit by [K]ami:Te rog sa iti creeezi propiul topic in care sa te prezinti si sa nu o faci in topicurile altora. | |
|