dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Limba japoneza Joi Ian 31, 2008 8:43 am | |
| Sper ca nu va suparati ca am facut topicul Aici putem pune cuvinte, expresii in japoneza incep eu cu cateva cuvinte simple: Buna dimineata !-Ohayo gozaimasu. Buna ziua ! -Konnichi wa. Buna seara ! -Konban wa. La revedere !-Sayounara/Shitsurei shimasu. (formal) Da - Hai Nu - Iie.
zero/ rei 1 ichi 2 ni 3 san 4 shi/yon/yo 5 go 6 roku 7 shichi/nana 8 hachi 9 kyu/ku 10 ju Care ? -Dore Cand ? -Itsu Ce ? - Nani / Nan Cine ? - Dare Cum ? -Do De cand ? - Itsu kara De ce ? - Naze / Doshite Pana cand ? -Itsu made Unde ? - Doko | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: Limba japoneza Joi Ian 31, 2008 10:09 am | |
| Buna idee ^__^ uhm desi trebuie sa te corectez undeva. Se scire 'sayonara' sper ca nu te superi ca am corectat xD | |
|
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Limba japoneza Joi Ian 31, 2008 10:25 am | |
| oki nu ma supar...knd se scrie in hiragana se pune si 'u' alte cuvinte: aste s mai folosesc prin animeuri: A...., pai...-Eto... Aha, inteleg-Naruhodo Am incurcat-o ! - Shimatta / Komatta Bravo ! - Yoku dekita Ce ma fac ? - Do shiyo Ce ! -- Are / Eee Da ?(intr-adevar ?) - So desu ka Ei, bine.. - Sate... Fii serios ! - Masaka ! Hei ! - Oi Hopa ! - Dokkoisho Hm... - Ma... In sfarsit - Yatto dekita Incetishor !(usurel !) - Ma, ma Ma depaseste ! - Maitta Nu mai spune ! - Ee Nu pot sa cred ! - Uso / Shinjirarenai Nu se poate ! - Ikenai Of, of ! - Yareyare ! Pai... -- Datte Poftim ? - Hai. ? Uite ! -- Hora Vai ! Aoleu ! - Taihen Vai, ce bucuros sunt! - A, ureshii | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Limba japoneza | |
| |
|