dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: konnichiwa Joi Ian 31, 2008 5:04 am | |
| salut! st aly din tgv si am 15 ani. pute'ti sa'mi spuneti midori chan st o persoana cam dificila, nehotarata, schimbatoare mi'au placut animurile:(si inca imi mai plac unele) Ghost stories, inuyasha, slayers, full metal panic, sailor moon(knd eram mica) si altele...numi vin in cap akum asc muzik japoneza. preferatii mei st: Plastic tree, miyavi, ayumi hamasaki, ayaka, aneka mai nou am inceput s citesc carti scrise d scriitori japonezi: haruki murakami atat, dak mai vreti s stiti cva, ma intrebati | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: konnichiwa Joi Ian 31, 2008 7:52 am | |
| Hello Aly, pot sa iit spun asa? Welcome here, have fun, no spam and read za rules. Intrebari am vreo 2 xD ai ascultat vreodata rock simfonc? De udne ai auzit de forum? Inca o data iti urez happy posting si un big si caludros welcome ^______^ | |
|
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: konnichiwa Joi Ian 31, 2008 8:26 am | |
| mc mult Cookie resp la intrebari: dap am asc rock simfonik, e tare forumul l'am gasit postat p forumul animeplus | |
|
dark_as_hell Baby Doll
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: konnichiwa Joi Ian 31, 2008 10:54 am | |
| welcome se pare k iarashi am intarziat la topic-ul asta ce altceva pot sa mai zik decat sa fii cat mai activa shi sa treci pe la regulii! | |
|
| Subiect: Re: konnichiwa Vin Feb 01, 2008 1:16 am | |
| dap am citit si regulile...si o incerc s fiu activa...mai am vreo 3 forumuri si liceul...profii aia exigentzi | |
|