Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Sam Dec 15, 2007 3:02 am | |
| Caici va putetzi dezvalui placerile/neplacerile voastre despre shcoala/liceu putetzi vorbi deschis nimeni nu va acuza imi voi pune aici shi parerea mea dupa ce va aud pe voi | |
|
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Joi Ian 31, 2008 5:32 am | |
| poi...liceul...e ciudat...la profilul meu(mate-info intensiv engleza) profii st fff severi ne'au dat note p nedrept: unii ne'au dat la teste numai note sub 5, altii au lipsit d p la ore si ne'au pus note din burta, fara s ne mai asculte macar...poate noi invatasem... in rest e cam plictisitor, colegii st prea cumintzi...nu s intampla nimik mai special, mai ciudat, st multe materii nashpa, n'ai chef d invatzat... | |
|
cry-cri Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 41 Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Sam Feb 02, 2008 1:40 pm | |
| pt mine a insemnat mult si va insemna acum sunt la sf celei de a -2-a facultati ... | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Dum Feb 03, 2008 6:40 am | |
| Scoala? Hmm sincer? abea astept sa termin si a 8 a si sa plec din scoala. Sa merg la liceu. M-am plicitsit pur si simplu. Dar pe urma o sa imi fie dor de nebunii aia d la mn din clasa :-< OMG ce ma fac? ) | |
|
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Dum Feb 03, 2008 11:28 am | |
| Singurele placewri ale mele de la scoala sunt coletzii mei nebuni si diriga ........neplacerile este intr-un singur cuvant care cu siguranta cuprinde multe nrplaceri :profesori.... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? | |
| |
|