Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ce inseamna scoala/liceul pentru voi?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Cecilya
Administrator
Administrator
Cecilya

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 27
Data de inscriere : 15/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Cassy

Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Empty
MesajSubiect: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi?   Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? EmptySam Dec 15, 2007 3:02 am

Caici va putetzi dezvalui placerile/neplacerile voastre despre shcoala/liceu putetzi vorbi deschis nimeni nu va acuza Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Evil imi voi pune aici shi parerea mea Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Grin dupa ce va aud pe voi Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Tongue
Sus In jos
dreaming_girl
Porcelain Doll
Porcelain Doll
dreaming_girl

feminin
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 32
Localizare : Toyama, London
Data de inscriere : 31/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi?   Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? EmptyJoi Ian 31, 2008 5:32 am

poi...liceul...e ciudat...la profilul meu(mate-info intensiv engleza) profii st fff severi Sad ne'au dat note p nedrept: unii ne'au dat la teste numai note sub 5, altii au lipsit d p la ore si ne'au pus note din burta, fara s ne mai asculte macar...poate noi invatasem...
in rest e cam plictisitor, colegii st prea cumintzi...nu s intampla nimik mai special, mai ciudat, st multe materii nashpa, n'ai chef d invatzat...
Sus In jos
http://japan-fans.forumotion.com
cry-cri
Porcelain Doll
Porcelain Doll
cry-cri

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 41
Data de inscriere : 02/02/2008

MesajSubiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi?   Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? EmptySam Feb 02, 2008 1:40 pm

pt mine a insemnat mult
si va insemna
acum sunt la sf celei de a -2-a facultati ...
Sus In jos
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

MesajSubiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi?   Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? EmptyDum Feb 03, 2008 6:40 am

Scoala? Hmm sincer? abea astept sa termin si a 8 a si sa plec din scoala. Sa merg la liceu. M-am plicitsit pur si simplu. Dar pe urma o sa imi fie dor de nebunii aia d la mn din clasa :-< OMG ce ma fac? Smile)
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
Cecilya
Administrator
Administrator
Cecilya

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 27
Data de inscriere : 15/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Cassy

MesajSubiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi?   Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? EmptyDum Feb 03, 2008 11:28 am

Singurele placewri ale mele de la scoala sunt coletzii mei nebuni si diriga ........neplacerile este intr-un singur cuvant care cu siguranta cuprinde multe nrplaceri :profesori....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce inseamna scoala/liceul pentru voi?   Ce inseamna scoala/liceul pentru voi? Empty

Sus In jos

Ce inseamna scoala/liceul pentru voi?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Note pentru melodii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: