Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Gandul tau malefic... Sam Dec 15, 2007 2:55 am | |
| Hai fiecare are un gand malefic ^__^ al meu este sa omor toti derbedeii muhaha cu o bazooka! | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: Gandul tau malefic... Dum Dec 16, 2007 3:53 am | |
| Gand malefic...probabil sa pot manipula oamenii ^___^That would be soooo awsome XD. De rau nu vom putea scapa niciodata, avand in vedere ca este oarecum necesar [macar putin acolo...dar sa fie rau]^^' asa ca tot la manipulare raman.
Sau a fi Dumnezeu pentru o zi [getin' new ideas XD] este un lucru interesant :3 | |
|
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Re: Gandul tau malefic... Dum Dec 16, 2007 6:12 am | |
| Oho gandul meu malefic este sa il rapesc pe Santa si sa pastrez eu cadourile si daca asta nu se poate... hmm sa zic la la mine in casa este un loc pt copi orfani si sa aducam ai multe cadouri. Asta te-ar avantaja si pe tn Soul Taker oh doamne prea multe desene animate! | |
|
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Gandul tau malefic... Joi Ian 31, 2008 5:36 am | |
| s desfiintzez manelele si tiganii care canta manele si care fura, toti criminalii, s interzic prostia, minciuna, fitzele, etc etc..kestii dastea | |
|
dee dee Baby Doll
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 31 Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Gandul tau malefic... Joi Ian 31, 2008 11:47 am | |
| sa o scot la pensie pe profa mea de chimie de maine adica ar fi mai mult de ata da ma abtin | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gandul tau malefic... | |
| |
|