Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Mini-Bannere pt Anunturi

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

Mini-Bannere pt Anunturi Empty
MesajSubiect: Mini-Bannere pt Anunturi   Mini-Bannere pt Anunturi EmptyMar Ian 22, 2008 1:52 am

Mini-Bannere pt Anunturi Forum-News2
Daca nu ati inteles inca despre ce e vorba... am creeat 3 mini-bannere. Ele fac parte din 3 categorii: Anime News, Forum News si World news. Imaginile vor fi postate de catre admini in momentul in care psoteaza un anunt. De exemplu:

'Am sa postez un anunt despre forum, sa spunem ca avem un nou stil. Scriu anuntul si langa el pun bannerul de la cateogria in care se incadreaza. Daca e despre forum pun Forum News daca despre anime Anime News s.a.m.d.'

Sper ca ati inteles despre ce vorba aici. Atentie!

Aceasta idee este a mea, proprie si nu vreau sa o vad pe alte forumuri fara acordul meu!

Bannerele sunt:

Anime News
Mini-Bannere pt Anunturi ANimenews

Forum News
Mini-Bannere pt Anunturi Forum-News2

World News
Mini-Bannere pt Anunturi World-news

Ultima editare efectuata de catre in Joi Ian 31, 2008 12:23 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
LivEvil_Kami
Administrator
Administrator
LivEvil_Kami

feminin
Numarul mesajelor : 89
Varsta : 33
Localizare : Shinigami World
Online : Oui O.O........
Data de inscriere : 15/12/2007

Mini-Bannere pt Anunturi Empty
MesajSubiect: Re: Mini-Bannere pt Anunturi   Mini-Bannere pt Anunturi EmptyVin Ian 25, 2008 10:10 am

wu O.O'...
Draguta idee,ojosan ^^....imi place mult cum au iesit bannerele desii cred ca mergea mai bine un alt font,dar nu am nimic in potiva.Felicitari ^^
Sus In jos
http://eclipse-project.1talk.net/

Mini-Bannere pt Anunturi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: