Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Mini-Bannere pt Anunturi Mar Ian 22, 2008 1:52 am | |
| Daca nu ati inteles inca despre ce e vorba... am creeat 3 mini-bannere. Ele fac parte din 3 categorii: Anime News, Forum News si World news. Imaginile vor fi postate de catre admini in momentul in care psoteaza un anunt. De exemplu: 'Am sa postez un anunt despre forum, sa spunem ca avem un nou stil. Scriu anuntul si langa el pun bannerul de la cateogria in care se incadreaza. Daca e despre forum pun Forum News daca despre anime Anime News s.a.m.d.' Sper ca ati inteles despre ce vorba aici. Atentie! Aceasta idee este a mea, proprie si nu vreau sa o vad pe alte forumuri fara acordul meu! Bannerele sunt: Anime News
Forum News
World News
Ultima editare efectuata de catre in Joi Ian 31, 2008 12:23 am, editata de 1 ori | |
|
LivEvil_Kami Administrator
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 33 Localizare : Shinigami World Online : Oui O.O........ Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Mini-Bannere pt Anunturi Vin Ian 25, 2008 10:10 am | |
| wu O.O'... Draguta idee,ojosan ^^....imi place mult cum au iesit bannerele desii cred ca mergea mai bine un alt font,dar nu am nimic in potiva.Felicitari ^^ | |
|