| Ce zodie esti? | |
|
+9funnyzzz LivEvil_Kami Myu~ai Amaliela Juliet Delilah Shana Cookie Cecilya 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Ce zodie esti? Sam Dec 15, 2007 2:54 am | |
| Eu sunt un pestisor de aur care iti indeplineste ultimele 3 dorinte | |
|
| |
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Sam Dec 15, 2007 4:39 am | |
| Eo sunt o scorpie malefica are are pe za DEVIL inside | |
|
| |
Shana Baby Doll
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 16/12/2007
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Dum Dec 16, 2007 3:12 am | |
| Eu sunt scorpion...nu stiu daca e ceva ciudat legat de aceasta zodie | |
|
| |
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| |
| |
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Kira Jillian
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Mar Dec 18, 2007 12:05 pm | |
| Eu sunt in zodia rac xD , well stiu ca zodia mea nu e una chiar atat de bine pusa , si ca racii sunt cunoscuti mai ales pentru ca ' facem 1 pas inainte si 2 inapoi '[ ca in melodia aia de la Voltaj *laugh*] .. dar oricum sunt mandra ca sunt rac pentru ca ei [ sau unii dintre ei ] vad lucrurile mult mai in detaliu si orice lucru nesemnificativ pentru altii poate fi un lucru la care ei sa tina si racii tin foarte mult la familia si prieteni lor ... pe care ii pun deasupra propriei persoane de care ajung sa nu le mai pese [ stiu asta din exprienta -__-''] ... anyway like I've said I'm proud I'm a cancer ^^'' | |
|
| |
Amaliela Baby Doll
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 39 Data de inscriere : 19/12/2007
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Mier Dec 19, 2007 1:01 pm | |
| Eu sunt berbec Cu toate ca se spune ca berbecii sunt rautaciosi si impung cu coarnele lor adoiica teoretic berbecii ar tb sa fie acele persoane care au obiceiul de a contrazice sau a fi rautaciosi eu nu sunt deloc asa. Sunt asa de blanda incat cred ca nu exista ceva sa fac comparatie.
Edit by Soul Taker: Te rog sa te prezinti la membri noi! | |
|
| |
Myu~ai Imaginary Moderator
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 33 Localizare : In my crazy world...wana visit me?^^ Online : nope...I'm offline o.O Data de inscriere : 17/12/2007
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Joi Dec 20, 2007 1:30 am | |
| Eu sunt scorpie ...la fel ca multi altii de pe aici..ar trebui sa deschidem un club | |
|
| |
LivEvil_Kami Administrator
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 33 Localizare : Shinigami World Online : Oui O.O........ Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Sam Dec 22, 2007 12:34 pm | |
| Hu...nu vad decaat un rac pe aici O.o yay ^_^ si eu sunt un rac mic si nebun..mic....nein >.> | |
|
| |
funnyzzz Baby Doll
Numarul mesajelor : 37 Varsta : 30 Data de inscriere : 02/01/2008
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Mier Ian 02, 2008 12:45 pm | |
| si eu tot berbecuta sunt... ...mda eu sunt uneori rautacioasa...egoista(nu va dau ciocolata it is mine)..dar sunt si incapatanata.. | |
|
| |
azel Baby Doll
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 31 Data de inscriere : 02/01/2008
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Mier Ian 02, 2008 1:11 pm | |
| O.o vad 2 raci pe aici ^^ si eu sunt racusor .....m-am nascut pe 17 iulie O.o ce zi ...nah stiu ca racii sunt pritenosi si le pasa ft mult de familia lor Nativul din zodia Racului este emotiv, sensibil la mediul inconjurator si, adesea, la schimbarile atmosferice. ..mai stiu ca sunt capricioasa .si uneori am o fire nervoasa T.T ehhh asta este T.T | |
|
| |
*yurie-chan* Baby Doll
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 33 Data de inscriere : 06/01/2008
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Dum Ian 06, 2008 4:30 am | |
| niciun om care sa gie gemeni pe aci?O_O""eu sunt gemeni...recunosc ca imi place sa imi traiesc viatza din plin nu imi place sa stau singura...defapt urasc asta...imi place sa fiu libera si sa aleeergg nu pot tine supararea pe cnv oricat de grav ar fii...imi apar prietenii cum pot si eu>>"....am ceva tupeu in mn...stiu cateodata nu prea e bn:P | |
|
| |
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Joi Ian 31, 2008 5:20 am | |
| wow st singura leoaica d aici??? va mananc p toti :twisted: | |
|
| |
cry-cri Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 41 Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Ce zodie esti? Sam Feb 02, 2008 10:02 am | |
| sunt berbec -pe 17 aprilie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce zodie esti? | |