Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Pe ce se duc banii voştri?

In jos 
+3
Ryone
LivEvil_Kami
Cookie
7 participanți
AutorMesaj
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

Pe ce se duc banii voştri? Empty
MesajSubiect: Pe ce se duc banii voştri?   Pe ce se duc banii voştri? EmptyDum Ian 20, 2008 11:56 am

Banii vin, banii pleacă, noi îi cheltuim. Sunt curioasă să aflu pe ce vă cheltuiţi banii. bounce
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
LivEvil_Kami
Administrator
Administrator
LivEvil_Kami

feminin
Numarul mesajelor : 89
Varsta : 33
Localizare : Shinigami World
Online : Oui O.O........
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: Re: Pe ce se duc banii voştri?   Pe ce se duc banii voştri? EmptyLun Ian 21, 2008 12:33 pm

Poate pentru unii par niste porcarii O.o''....dar eu pe asta imi consum banii de obicei...
In primul rand pe carti @.@....trebuie neaparat sa am ce sa citesc..X.x...si de obicei cand raman fara imi iau cate 4-5 ca sa am mai mult...apoi iar 4-5 XD...
next....Creioane,carioci,pensule,culori,carbuni.blocuri de desen.creioane cerate,gume de sters etc X.x....doar un hobby....imi place foarte mult sa desenez si chiar nu am ce face uneori,iar aceste lucruri sunt chiar folositoare,deci imi fac provizii din cand in cand si costa destul de mult pentru cate iau eu X_x
apoi...nu prea mult dar pe mangauri...sunt mangauri precum Rozen Maiden pe care nu le poti citi online....sau doar cateva capitole....dar la unele e si obsesia mea pt animeul respectiv si vreau extrem de mult sa am si mangaul(de ex:Death Note)...si pe aici se mai risipesc banii O.O''
Apoi...nu foarte mult..dar pe dulciuri O.o'....am mereu macar putin maruntis la mine ca sa imi iau o acadea dupa scoala XDD
Sus In jos
http://eclipse-project.1talk.net/
Ryone
Baby Doll
Baby Doll
Ryone

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 16/12/2007

MesajSubiect: Re: Pe ce se duc banii voştri?   Pe ce se duc banii voştri? EmptyJoi Ian 24, 2008 1:23 am

Pe ce se duc banii voştri? 152529 Poi..eu cand ies cu colegele {si ne luam Pizza}..la scoala pe dulciuri sau afara cu prieteni...tot pe dulciuri..seminte etc.Mai imi iau si penare creioane cu mine etc.
Sus In jos
Delilah
Beautiful Doll
Beautiful Doll
Delilah

feminin
Numarul mesajelor : 255
Varsta : 30
Localizare : Un oras pierdut de lume
Online : Top secret :P
Data de inscriere : 16/12/2007

MesajSubiect: Re: Pe ce se duc banii voştri?   Pe ce se duc banii voştri? EmptyVin Ian 25, 2008 9:08 am

Pe tot felul de prostii Laughing In primul rand, pe n'spe mii de pachete de guma, pateuri cu branza, carti, reviste, creioane si... bratari sau alte bazaconii Neutral In general nu iau multi bani la mine, ca daca iau ii cheltuiesc pe toti pe prostioare Very Happy
Sus In jos
http://sadhappyness.deviantart.com
SnOw`AlLiSe
Baby Doll
Baby Doll
SnOw`AlLiSe

feminin
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 31
Data de inscriere : 23/01/2008

MesajSubiect: Re: Pe ce se duc banii voştri?   Pe ce se duc banii voştri? EmptyVin Ian 25, 2008 9:25 am

pai ...in primul rand carti pentru ca imi place enormn de mult sa citesc...apoi pe diferite manga-uri pe care nu le am si le vreau neaparat la colectie.....pe bratari...haine...si alte porcari....pe dulciuri cate odata dar nu prea des Smile Smile cam atat...a da si pe creioane si chesti pentru pictura....is la scoalan adik liceu de arta la pictura asa ca am nevoie de ele
Sus In jos
dreaming_girl
Porcelain Doll
Porcelain Doll
dreaming_girl

feminin
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 32
Localizare : Toyama, London
Data de inscriere : 31/01/2008

MesajSubiect: Re: Pe ce se duc banii voştri?   Pe ce se duc banii voştri? EmptyJoi Ian 31, 2008 5:07 am

haineeee, reviste, si alte prostioare d ex: spray d par pt suvitze, bratzari, farduri, si alte accesorii
Sus In jos
http://japan-fans.forumotion.com
cry-cri
Porcelain Doll
Porcelain Doll
cry-cri

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 41
Data de inscriere : 02/02/2008

MesajSubiect: Re: Pe ce se duc banii voştri?   Pe ce se duc banii voştri? EmptyMar Feb 05, 2008 5:03 am

banii mei ....
se duc cam 1 mil jumate lei vechi /pe luna /cosmetice
haine , chirie , cheltuielile . mancare distractie ... in general pe luna cheltui aproape 20 de mil lei vechi .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pe ce se duc banii voştri?   Pe ce se duc banii voştri? Empty

Sus In jos

Pe ce se duc banii voştri?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: