Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Rules! Mar Ian 15, 2008 1:00 am | |
| 1. Pentru a vă publica imaginile vă faceţi un topic propriu şi acolo le veţi posta. Topicul va purta numele vostru şi în el veţi posta tot ce faceţi. În acelaşi topic veţi primi criticile şi comentariile din partea celorlalţi useri.
2. Pentru cei care vor lăsa comentarii, evitaţi posturile scurte, fără mesaj, fără substrat. Nu ajutaţi pe nimeni dacă postaţi doar "ce drăguţ " sau „altă imagine pls” sau mai stiu eu ce. Încercaţi să comunicaţi ceva prin acel post.
3. Cel care deţine un topic cu imagini este responsabil de ce se întâmplă pe pagina lui. Dacă apar nelămuriri, conflicte, abateri de la regulament etc. îl rugăm să ne comunice toate acestea.
4. La un interval de 1 săptămână trebuiesc puse alte imagini, altfel topicul va fi închis şi trimis la arhivă. De acolo îl recuperaţi doar cu ajutorul unui admin.
5. Puteţi să postaţi sfaturi, idei, tutoriale, metode pe care le-aţi folosit ca să modificaţi pozele respective.
| |
|