Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Living a nightmare

In jos 
+2
Delilah
LivEvil_Kami
6 participanți
AutorMesaj
LivEvil_Kami
Administrator
Administrator
LivEvil_Kami

feminin
Numarul mesajelor : 89
Varsta : 33
Localizare : Shinigami World
Online : Oui O.O........
Data de inscriere : 15/12/2007

Living a nightmare Empty
MesajSubiect: Living a nightmare   Living a nightmare EmptyMar Ian 08, 2008 11:14 am

Uhm...aceasta este o noua idee a mea [se pare ca imi vin idei si cand sunt bolnava X_X].Sper sa va placa,deci astept pareri si critici.
Capitolul I
Tot ce isi mai amintea din acea noapte era doar chipul lui nebun,dintii ascutiti patati de sange si apoi o lumina orbitoare.Acum nu isi mai amintea nimic in afara de asta,dar si-ar fii dorit sa isi piarda complet memoria dupa ceea ce se intamplase.Stia ca orice ar face nu va reusi nici o data sa scape.
Stand intinsa in pat fixa cu privirea tavanul albastru de deasupra ei.Albastru,dar curand parca era rosu.
Statea intinsa in pat,nemiscata de aproximativ doua ore.Se gandea,si incerca sa gaseasca o solutie.O iesire.Dar stia ca nu va putea.Nu exista iesire,solutie.Nimic.
Un sunet ciudat si puternic s-a auzit dinspre balcon.Fata si-a intors putin speriata privirea.El este!Stiam ca va venii azi....Fata s-a ridicat din pat si a deschis usa.El statea acolo,cu bratele pe balustrada admirand privelistea intunecata.Voia sa il plesneasca.Sa il impinga si sa il vada murind in chinuri groaznice.Dar nu putea.A ramas tacuta si a asteptat un semn din partea lui.
Acesta s-a miscat tacut si a intrat in camera.A aruncat cateva priviri dupa care i-a spus:
-Stiai ca vin la ora asta nu?Dar nu arati prea infometata.
-Termina,Mark.Nu vreau sa vin.a spus ea incercand sa ramana cat mai calma.
-Lisa,draga....am gasit un spital nu la mult timp de aici.Este unul de copii.Am aruncat o privire pe acolo.Multi din copii aceea nu vor mai deschide maine ochii.Nici o data nu o vor mai face.Nu poti refuza asa ceva...a obiectat el.
-Ba pot,Mark.Acum vreau sa pleci.
Spre surprinderea Lisei acesta nu a mai obiectat si a plecat afara,pierzandu-se in intunericul de afara,printre copaci.
Lisa s-a asezat la loc in pat incercand sa se calmeze.Dar apoi simtea ca devine din ce in ce mai agitata.Stia ca Mark avea dreptate dar nu suporta sa ii vada chipul.Totusi,agitatia pe care o avea acum era mult mai mare decat ura ei pentru acel Mark,ce i-a transformat viata in cosmar.Asa ca,in curand s-a ridicat din pat si a iesit afara.
Alerga printre copaci,lumina lunii pline acoperindu-i fata.Spera doar sa ajunga cat mai repede.Daca nu facea asta avea sa se termine rau.Mark ii explicase tot ce se poate intampla.Iar ea era si acum inficosata de asta.Trebuia sa il asculte.
Fugind si mai tare a ajuns intr-un final la spitalul despre care ii povestise el.A intratinauntru alergand si mai repede pe culoarele intunecate.
In curand a gasit o usa deschisa.Un zgomot s-a auzit din camera respectiva,si apoi un chicotit.Lisa a intrat in camera si a vazut pe jos un copil de numai patru,cinci ani.Sange ii curgea din gat si ochii lui albastri,deschisi pareau sa priveasca undeva afara din lumea aceea.
Mark s-a intors uimit inspre Lisa si a zambit.
-Lisa...stiam ca vei venii.Uite...acesta cred ca este bun.a spus el facand semn inspre unul dintre copii.Era o fetita mica,cam de aceiasi varsta cu baiatul intins pe jos.Respira sacadat si avea ochii inchisi.
-Dar Mark...e prea frumoasa....uite...parca ar fi...o papusa.a obiectat Lisa uitandu-se inspre fetita.
-Si nu va mai traii.Lisa...ce rezolvi daca nu o faci?Nu o ajuti cu nimic.Eu ma duc in alta camera.Dar fa-o.
Mark a mai privit-o odata pe Lisa dupa care a plecat afara din camera.Lisa il ura.Nu era capabila sa inteleaga nimic din ce spunea.Dar era prea disperata,si in joc era viata ei.
S-a asezat in genunchi langa patul pe care era intinsa fetita.I-a pus incet mana pe frunte si a observat ca avea febra.Nu mai stia ce face.Nu stia ce se intampla acum cu ea.I-a ridicat incet capul si si-a infipt dintii in gatul ei subtire.Fetita a gemut,dupa care a deshis ochi.Dar in afara de asta nu a mai facut nimic.
---------va urma--------
Lisa
Mark
Sus In jos
http://eclipse-project.1talk.net/
Delilah
Beautiful Doll
Beautiful Doll
Delilah

feminin
Numarul mesajelor : 255
Varsta : 30
Localizare : Un oras pierdut de lume
Online : Top secret :P
Data de inscriere : 16/12/2007

Living a nightmare Empty
MesajSubiect: Re: Living a nightmare   Living a nightmare EmptyMar Ian 08, 2008 12:03 pm

Yoooooooooo

Da' vreau continuare, Om Crying or Very sad Pentru ca e foarte faina Smile

^_^
Sus In jos
http://sadhappyness.deviantart.com
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

Living a nightmare Empty
MesajSubiect: Re: Living a nightmare   Living a nightmare EmptyMier Ian 09, 2008 10:55 am

O M G e cea mai geniala poveste ever read... vampiriii :X:X vreau vreau o continuare... nu prea am ce comenta imi place felul in care descrii tu ^^
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
*yurie-chan*
Baby Doll
Baby Doll
*yurie-chan*

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 06/01/2008

Living a nightmare Empty
MesajSubiect: Re: Living a nightmare   Living a nightmare EmptyMar Ian 29, 2008 9:33 am

VREAU...@_@...VREAUUU ... @_@...VREAUUU continuareaaa@_@e sooper descrii ft bn si imi place povestea...desii e cam... Living a nightmare 989711 daca nu pui o continuare...te..te OMOR...XD
Sus In jos
Cecilya
Administrator
Administrator
Cecilya

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 27

Foaie de personaj
Personaj: Cassy

Living a nightmare Empty
MesajSubiect: Re: Living a nightmare   Living a nightmare EmptyLun Feb 04, 2008 9:57 pm

Vreau contunuarea......dak nu si eu te omor Twisted Evil e super..ar trebui sa iti faci propria ta carte :d.....@__@ dar pana atunci vreau continuarea....... Living a nightmare 187166
Sus In jos
LivEvil_Kami
Administrator
Administrator
LivEvil_Kami

feminin
Numarul mesajelor : 89
Localizare : Shinigami World
Online : Oui O.O........

Living a nightmare Empty
MesajSubiect: Re: Living a nightmare   Living a nightmare EmptyMar Feb 05, 2008 12:21 am

He si ce rezolvi daca ma omori?XD...am murit de cel putin 90000 de ori...X.x'

Capitolul II
Pe cand avea 12 ani,Lisa auzise foarte multe povesti despre anumite fiinte ciudate care locuiau intr-un fel de lume asemanatoare iadului.Mama ei ii povestise despre ele.Si isi amintea totul perfect.Ii arata cartea din care citea in timp ce ii povestea cum acele fiinte veneau pe pamant pentru a ucide oamenii care la randul lor au ucis alti oameni.
"Dar,mama....ce se intampla cu oamenii aceia apoi?"intreba ea de fiecare data,iar mama ei ii spunea ca erau dusi in lumea lor si obligati sa stea acolo.Lisa nu crezuse asta la inceput dar apoi incepuse chiar sa ii placa ideea si sa spere ca va intalnii una dintre acele fiinte,chiar daca nu era sigura ca existau.
Desii Mark ii spunea mereu sa inceteze sa mai creada asta pentru ca nu existau astfel de fiinte si ea oricum nu avea sa mai moara,ea facea tot posibilul sa nu asculte ceea ce zice.
-Mai bine ai lasa cartile alea...fa si tu alt ceva.a spus Mark asezandu-se pe scaunul din fata Lisei.
-Sunt in mod sigur o companie mai placuta decat tine,Mark.Termina...peste doua ore plec...spuse aceasta fara sa isi ridice insa privirea din carte.
Acesta ii arunca o privire ciudata dupa care lua de pe masa o sticla de sampanie.Dupa ce a umplut doua pahare i-a intins unul Lisei.Aceasta s-a uitat urat la el si a spus un simplu "nu vreau".Mark a insistat pana cand Lisa s-a ridicat si a lovit paharul cu mana.Acesta a cazut pe jos,spargandu-se in mii de bucatele.Lichidul rosu se intindea repede pe suprafata covorului maroniu de pe podea.
-Stau aici doar pentru ca nu vreau sa fac ceva.Dar asta nu inseamna ca trebuie sa comunic cu tine.Obisnuieste-te cu ideea.a spus ea ignorand cioburile de pe jos.
-Ti-am spus de multe ori sa nu te mai porti asa.Ti-as putea lua viata asta si pe cea de apoi.Acum inceteaza si bea.Oricum nu am ce face cu sampania asta.a spus Mark pierzandu-si din ce in ce mai mult rabdarea si calmul.
Lisa realiza ca a mers prea departe si ca Mark chiar putea face ce voia cu ea.Se simtea din nou ca o papusa,prinsa cu sfori.Mark putea face orice cu ea.Putea sa o ucida.Sau putea sa o lase in viata.Dar viata ei era un Iad.Iar Lisa nu mai stia ce sa faca,asa ca s-a supus si s-a asezat la loc pe scaunu,luand paharul din mana lui.Fixandu-l cu privirea,Lisa lua o gura din lichidul ciudat,rosu din pahar.
Cand soarele rasarise,Lisa se ridica de pe scaun si iesii grabita din camera,fara sa spuna nimic,si fara sa ii arunce nici o privire lui Mark.
In drum spre casa trecuse pe langa spitalul in care fusese ieri.Multe masini de politie erau parcate in fata spitalului,si se adunau din ce in ce mai multi oameni in fata spitalului,asemeni unor albine nebune.Lisa evita insa sa se apropie de acel loc.Nu ii placea ca a facut ceea ce a facut desii nu avusese de ales.Dar acum trebuia sa ajunga acasa.
Ea inca mai statea cu mama ei,cel putin pe timpul zilei.Desii refuzase categoric sa mai mearga la scoala inca de la 13 ani cand totul se intamplase,nu putea sa plece de langa mama ei.Si mereu a vrut mai mult sa stea acolo decat prin preajma lui Mark.
Lisa isi petrecuse toata ziua stand in camera si fixand o cutiuta muzicala cu privirea.O avea de cand era mica.Era primita cadou de ziua ei,de la bunica ei pe care o iubise extrem de mult.Era colorata in rosu,si in unele locuri avea mici pietricele.Safir,smarald,rubin si chiar si lapislazuli.Cand era mica ii placea extrem de mult sa se uite la fluturasul albastru de pe capac,in timp ce asculta melodia aceea minunata.
Dar totul se sfarsise cand usa de la balcon se deschise brusc,zgomotos.Mark intra in camera ei si o apuca de mana fortand-o sa iasa cu el afara,pe balcon.
-La 8.Daca nu vii la 8 esti moarta!Si nu glumesc,Lisa!a spus acesta fixand-o cu privirea.
Mark i-a dat drumul la mana Lisei dupa care s-a pierdut in intuneric.Lisa nu stia sigur cat a ramas afara incercand sa il mai vada pe Mark.Dar apoi a intrat in casa,dezamagita de faptul ca melodia se terminase.
-----va urma---
Astept pareri si critici ^_^
Sus In jos
http://eclipse-project.1talk.net/
dreaming_girl
Porcelain Doll
Porcelain Doll
dreaming_girl

feminin
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 32
Localizare : Toyama, London
Data de inscriere : 31/01/2008

Living a nightmare Empty
MesajSubiect: Re: Living a nightmare   Living a nightmare EmptyMar Feb 05, 2008 5:51 am

ffff frumoasa
ai cateva greseli facute probabil din neatentie: in fata spitalului,si se adunau din ce in ce mai multi oameni in fata spitalului; desii
ai grija la repetitii de cuvinte si expresii
in rest e fff frumoasa si interesanta...well done...astept continuarea Smile
Sus In jos
http://japan-fans.forumotion.com
Continut sponsorizat

Living a nightmare Empty
MesajSubiect: Re: Living a nightmare   Living a nightmare Empty

Sus In jos

Living a nightmare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Nightmare ^_^
» Which Band Member from Nightmare Are You ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: