Cei care ma cunosc stiu ca nu trebuiau sa dea click...but anyway...^^'
Soh...voi incepe cu Yomi,si poate va intrebati ce imi place atat de mult la el.
1.Tipul asta e complet sarit de pe fix si asta ar fi primul lucru care imi place la el...Huhu....omg era atat de kawaii cand era vopsit pe fata ^^"
2.Il admir cum poate sa topie pe toata scena in timp ce canta[in special o melodie ca Jishou sau Nadirecur x_x]
3.Vocea lui O.O....e unica si vibranta...= pentru mine foarte speciala.Desii am auzit de multe ori de la unele persoane ca Yomi are voce de popa eu consider in continuare ca vocea lui e minunata
4.Ok...e foarte priceput in a ignora palmele...>.>...si sincer nu stiu cum poate sta fara sa faca nimic cand cineva il loveste peste cap O.o...nu stiu nici de ce imi place asta la el dar as vrea sa stau si eu asa de calma cand sunt lovita..x.x
5.E rac
si cum sa nu imi placa asta la el din moment ce sti eu sunt rac ^^..[si i-se potriveste foarte bine zodia..lol..XD]
6.Yomi's scream O.O...huuhu....e uber kawaiiii ^_^
7.Are niste ideei atat de ciudate dar in acelasi timp foarte funny O.O
8.Se pricepe foarte bine la versuri [poate chiar mai bine decat Ni~ya ^^']
9.Il cheama Jun
de cand ma stiu imi place foarte mult numele acesta
1o.Are o porecla atat de cuuuuuuuuteee ^o^
Ok..mai am multe de zis[chiar ff multe O.o...] dar nu are rost,so am sa trec mai departe la Sakito
1.Desii nu este prea nebun se pricepe foarte bine sa cante la chitara si asta imi place foarte mult la el
2.Are o voce atat de uberrr O.o[chuuu chuuu chuu chuu ..lol XD]
3.E atat de calm cand i-se fac poze [eu nu as putea sa stau asa...x.x] o.o
4.Ador modul in care se imbraca O.o...really nu stiu de ce dar pur si simplu imi place mult [in special acei blugi negrii cu un breloc roz o.o....omg ii ador O.o]
5.Versurile scrise de el sunt unele dintre cele mai bune si imi plac un pic mai mult decat cele scrise de Ni~Ya
6.Si el e rac si asta imi place si mai mult...sa nu mai spun ca ziua lui de nastere e chiar dupa a mea XD
7.Ii place sa deseneze
omg..si eu
Desenez in disperare [cum imi zicea profa de desen ^^']
and...etc..x.x