Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Album Preferat ^^''

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Juliet
Userul Lunii
Userul Lunii
Juliet

feminin
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 32
Localizare : Still Here
Online : Guess
Data de inscriere : 18/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Kira Jillian

Album Preferat ^^'' Empty
MesajSubiect: Album Preferat ^^''   Album Preferat ^^'' EmptyMier Ian 02, 2008 4:01 am

So The GazettE are lansate pana acum 3 studio albums [ Disorder , Nil si Stacked Rubbish ] si mai mult EP'uri [ Cockayne Soup , Akuyuukai , Super Margarita , Hankou Seimeibun , Madara si Gama ] . Albumul meu preferat este Nil pentru ca imi place la nebunie absolut fiecare piesa de pe acest album si imi place destul de mult si ultimul lor album : Stacked Rubbish pentru piese ca Burial Applicant , Regret , Calm Envy , Filth in the Beauty sau Chizuru . Dintre EP'uri cel mai mult mi-a placut Gama .
Sus In jos
http://www.nothing-2-see.com
azel
Baby Doll
Baby Doll
azel

feminin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/01/2008

MesajSubiect: Re: Album Preferat ^^''   Album Preferat ^^'' EmptyVin Ian 04, 2008 3:04 am

Pai mie cel mai mult Stacked Rubbish ca album...mai ales pt piesele Burial Applicant si Filth in the beauty dar si Discoreder pt piesa aceia minunata Saraba la fel si Nil pt piesa Barette , iar dintre ep'uri preferatul meu a fost Super Margarita si Madara pt piesa Sumire ^^
Gama a fst si el ft bun mai ales pt piesele Sugar Pain , Anagre si Last bouquetsi astea mi-au placut mie cel mai mult ^^' , ma rog mie imi plac toate melodiile de la Gazette
Sus In jos
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

MesajSubiect: Re: Album Preferat ^^''   Album Preferat ^^'' EmptyDum Ian 06, 2008 9:36 am

Wa... pai Disorder, Nil si Stacked Rubbish Very Happy imi palce mult... Calm Envy de pe SR[Stiti voi :p]
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
dreaming_girl
Porcelain Doll
Porcelain Doll
dreaming_girl

feminin
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 32
Localizare : Toyama, London
Data de inscriere : 31/01/2008

MesajSubiect: Re: Album Preferat ^^''   Album Preferat ^^'' EmptyJoi Ian 31, 2008 9:09 am

e mishto gazette, n'am gasit prea multe melodii, dar mi'au placut cele p care le'am gasit
Plastic Tree sau Miyavi asculta cineva?
Sus In jos
http://japan-fans.forumotion.com
Cecilya
Administrator
Administrator
Cecilya

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 27
Data de inscriere : 15/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Cassy

MesajSubiect: Re: Album Preferat ^^''   Album Preferat ^^'' EmptyLun Feb 04, 2008 10:03 pm

Disorder, Nil si Stacked Rubbish aste sunt cele pe care le-am ascultat...si sincer imi plac.... Album Preferat ^^'' 79210
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Album Preferat ^^''   Album Preferat ^^'' Empty

Sus In jos

Album Preferat ^^''
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Album preferat @.@
» Personajul preferat