L(Lawliet)-Gandeste mult(poate chiar prea mult...),mananca dulciuri,e ciudat...crazy..cum sa nu imi placa?^^.Pur si simplu ador caracterul lui.In nici un anime nu am mai intalnit un personaj ca el,ceea ce il face si mai special(desi recunosc ca imi vine sa il dau jos de pe scaun si sa il incui afara cand vad cum mananca prajiturile alea .Cum era si un quote de-al lui:"will you be eating that cake?...say what you want but i'll be takeing that cake"
Near(N,sau Nate River)-Ca si L,personaj ciudat,crazy.Pur si simplu este un geniu..poate unul chiar mai mare decat L.Imi place faptul ca la varsta lui inca se mai joaca cu carti de tarot,masinute,zaruri,puzzle,etc.Iar asta imi place si mai mult.Sa nu mai spun ca este ff kawaii cand se joaca cu parul lui ^^.
Mello(M. sau Mihael Keehl)-se enerveaza repede,controlat de propiile emotii,imprevizibil si peroculos.Imi place caracterul lui crazy si foarte ciudat..ceea ce nu imi place la el,este ciocolata pe care o tine mai mereu cu el.T.T(mda..el si L si-au facut planuri sa ma chiunuie cu dulciuri,atunci cand eu nu am nimic dulce in casa...T.T),si faptul ca il uraste pe Near.