Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Primul Anime ...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Juliet
Userul Lunii
Userul Lunii
Juliet

feminin
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 32
Localizare : Still Here
Online : Guess
Data de inscriere : 18/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Kira Jillian

Primul Anime ... Empty
MesajSubiect: Primul Anime ...   Primul Anime ... EmptyVin Dec 28, 2007 12:19 pm

Well cred ca titlul spune totul xP , care este primul anime pe care l-ati vizionat ?

Eu prima data am vazut Sailor Moon insa eram cam mica si nu imi mai amintesc mare lucru din el >,<
Apoi am vazut Pokemon pe Pro tv , si eram innebunita dupa el ... colectionam tot felul de chestii ce tineau de el : albume , pokemigi si tot ce mai aprause pe atunci . Insa nu stiam ca Pokemon este anime , il credeam pur si simplu un desen ca toate celelalte . Intre timp stiu ca au mai difuzat si Digimon , Beyblade si DragonBall insa nici unul dintre ele nu mi-a atras atentia >.< desi am vazut cateva episoade din DB .
Apoi primul anime pe care l-am vazut dupa anime+ , actualul Animax tv a fost Inuyasha si .. asa am aflat si eu ce e aia ' anime ' si cu ce se mananca xD
Sus In jos
http://www.nothing-2-see.com
dreaming_girl
Porcelain Doll
Porcelain Doll
dreaming_girl

feminin
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 32
Localizare : Toyama, London
Data de inscriere : 31/01/2008

Primul Anime ... Empty
MesajSubiect: Re: Primul Anime ...   Primul Anime ... EmptyJoi Ian 31, 2008 5:41 am

si eu cam la fel
primul anime-sailormoon care mi'a placut ffff mult
apoi pokemon-o prostie, da' eram si yo mica...
apoi p A+ Inuyasha, slayers, kaleido star(am uitat sa'l pun la prezentare), si celelalte d p A+...
Sus In jos
http://japan-fans.forumotion.com

Primul Anime ...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Tu in varianta ANIME
» Ultimul anime vizionat
» What Anime Angel Are You?
» If you could date any anime character...
» Guess the anime screenshot [read the rules]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: