| Lovely School | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Lovely School Joi Dec 20, 2007 10:40 am | |
| Capitolul I ‘O intalnire dezastruasa’
Septembrie. Toamna amara batea la usa. Scoala trebuia sa inceapa ca intodeauna. Inca o zi, inca o zi si avea sa il revada. Cum a putut sa fie asa de oarba anul trecut? Il placea si inca ceva mai mult. Nu era de glumit! Il cunostea din clasa intai, au crescut impreuna. Prin clasa a 5 a au inceput sa se ciondaneasca, in a 6 a nu se suportau. Si apoi, a venit ea. Ca de obicei cineva trebuia sa intervina si sa ii strice planurile. Cand ia vazut impreuna a simtit ca moare. Ceva inauntrul ei se rupse. Si-a spus atata timp ca ei nu se suporta insa dorul si gelozia cresteau tot mai mult. Nu putea sa se certe cu ea deoarece toata clasa ar fi decoperit ce simte ea pentru el. Ea a fost mereu discreta, tacuta. Dar el, el o schimbase. In ultimele saptamani de clasa a 6° ea devenise mai zbuciumata, mai vorbareata. Si atunci s-a intamplat. El a trebuit sa se mute. Singurul ei noroc a fost ca nu a plecat si de la scoala Dimineata. Era aproape 10 si ea inca nu se trezise. Nu mai stia nici ea ce vroia sa faca. Daca se trezea de tot s-ar fi gandit tot drumul la el si sigur ar fi dat o masina pestea ea. Si totusi un l-ar mai fi vazut. Se trezeste. Acelasi ritual zilnic mers la baie, spalat, deschis calculator, pus muzica la maxim. Norocul ei era ca statea la parter si un era nimeni care sa o certe ca era muzica prea tare. O bluza alba, pantaloni negru, pantofi. O uniforma obligatorie. Isi trase pe ea pantaloni din stofa, isi puse camasa atent calcata si se incalta cu pantofi cei noi. Arata ca scoasa din cutie. O alarma tarzie se auzi. Acel ceas nenorocit! Mereu o scula tarziu. Isi cauta disperata cheile de la casa. A uitat ca ieri le-a pus pe birou ca sa se asigure ca nu le va uita. Intr-un final le gaseste si pleaca. Cu fiecare pas inima ii batea mai tare. O cladire impunatoare se ridca in fata ei. Parea un castel. Cu ziduri mari si groase albe, ferestre uriase, usi din lemn de fag. A ajuns. Atata lume. Copii mici deape trecuti de clasa a 4 a, cei de a 8 a si iata! Noua clasa 7 B. Din atata multime il descoperi imediat. Era el. Cateva fete ce pareau de varsta ei au observat-o si au alergat spre ea. -Imposibil! E chiar Cass fetelor! Tipa una din ele. -Cass? Adica Cassandra? Adauga alta -Da chiar eu sunt. In carne si oase cu un an mai mare. Le raspunse fata zvelta ce parea ca zambeste. -Ia te uita. E chiar Cassandra. Un baiat bine facut, cu ochii caprui si par saten. Era chiar el. -Ah! Trebuia sa apara si prostul. Inima ii batea nebuneste. Simtea ca se inroseste. -Frumoasa ca intodeauna, nu? Si cu limba ascutita ca de obicei. Era ciudat. Alex nu ii mai spuse niciodata chestia asta. Parea putin schimbat... -Hai lasati si voi cearta! E un an nou, de ce sa nu il incepem cu dreptul? O fata zvelta si parul ondulat si negru si ochi adanci se aporpie auzind cearta. -Sa facut! Eu nu am chef sa ma cert tocami acum. Cass se indeparta cu parere de rau de el. O prima intalnire dezastruasa…
Cum e? xD cam nasol >____< ideea cu scoala e cam expirata dar in fine :d | |
|
| |
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| |
| |
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
| Subiect: Re: Lovely School Mier Ian 09, 2008 11:01 am | |
| Capitolul II ‘Un nou an, un nou inceput’
Clasa. Era neschimbata. Aceleasi banci scrijelite. Ah uite! Banca ei. A stat in ea de o viata. Uite! Inca este scris numele ei. Mangaie usor bancile...
-Cass? O voce puternica o facu sa tresara. In pargul usi statea acelasi baiat frumos de adineauri.
-Hei! Imi pare rau ca...
-Proasto!
-Da sunt stiu pro... proasta?!Stupidule! Te urasc!
-Ha! Pleca. Se aseza in ultima banca, in acel colt de langa ferastra. Ea isi lasa gentuta neagra in care isi pastra carnetelul favorit si pixul cel nou pe banca din fata catedrei si iesi din clasa. Holurile uriase, ferestrele albe ca zapada proaspat asternuta, nimic nu se schimbase. Caloriferul, acolo la cunoscut cu adevarat pe Alex. Era in clasa a 4 a si el s-a apropiat incet de ea. Au vorbit aproape totata pauza si la final de zi si-au jutat sa fie cei mai buni preteni. Ha! Ce promisiune efemera. Intoarse capul catre scari si privi ingandurata multimea de copii ce urcau grabiti spre alte etaje. La capatul holului se afla clasa a 7 a A si in fata ei laborbatorul de fizica si chimie. Langa clasa lor aveasa fie clasa a 5 a B. Un grup de copii mici si neastamparati. Asta psuneau toti, de parca ei nu au fost asa. Ce mai! Erau a 7 a. Cei mai mari dintre clasele de dupa-masa. Un sunet inabusit se auzi de afara. Era soneria. Uau suna mai prost ca niciodata. Intra in clasa. Fara sa observe clasa se umplu de copii. Langa ea statea Miriam. Nu se suportau in clasa a 6 a.
-Cass? Ce faci? Doamne cat ai crescut! O fata inalta cu parul lung si negru, cu ochii caprui cu mici cosuri ici colo veni spre ea si isi lasa geanta pe banca de langa cea a lui Cass. Era Miriam.
-Ah Miriam. Si tu te-ai inaltat, nu gluma! O suvita subtire ce parea a fi blonda ii cazu pe fata fina. Ah! Cineva veni in spatele ei si ii puse mana la ochi. Mainile ei atinsera usor palmele misterioase, le prinse si si-le luase de la ochi. Se intoarse brusc. Era Robert. Un baiat inalt cu privire patrunzatoare o privea atent.
-Nu te mai recunosc! Ai crescut mult. Ea incepuse sa ii stranga plamele moi.
-Ni-nici eu nu te mai recunosc! Era sigura ca rosise. Dar de ce? Ei un ii palce de Ruba. Sau…
-Buna ziua! Diriga lor, o femei inalta, blonda cu ochii caprui intra in clasa. Bine ati venit in lcasa a 7 a! Un an nou, un nou inceput!
Banuiesc ca voi credeti ca sunt prea scurte capitolele xD stiu sunt mici dar asa imi palce mie sa le fac... oricum enjoy ^^ | |
|
| |
Ryone Baby Doll
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 16/12/2007
| Subiect: Re: Lovely School Joi Ian 24, 2008 1:31 am | |
| Fata mea..daca nu continui mor..mie imi plce sa citesc Fan fiction..ce mias dori sa scri toate capitolele azi:) | |
|
| |
Cookie Administrator
| Subiect: Re: Lovely School Joi Ian 24, 2008 10:43 am | |
| Capitolul III ‘Noi orizonturi’
-V-am avertizat din clasa a 6 a ca anul acest o sa fie unul mai groi pentru voi,m ai ales ca vin tezele unice. Anul ttecut a fost unul de relaxare deoarece at recapitulat in mare parte ce ati facut in clasa a 5 a. Nu mai am decat sa va urez bafta in noul an! Sper sa fie unul plin de impliniri si lucruri frumoase. Se uita atent la Cass. Si de povesti de dragoste mai frumoase. Toata clasa izbucni intr-un ras isteric. Toata scoala stia de acea poveste de dragoste. Dar, nu a fost chiar dragoste. Era in clasa a 5 a si a vazut pe hol un tip dragut, blond cu ochii albastri si mici pistrui pe nas. Era asa frumoas! A crezut ca s-a indragostit. E adevarat a tinut la el dar atat. Ciudat e faptul ca inca se mai gandeste la el. Oare... l-a iubit cu adevarat?
-Si anul asta vor fi materii noi? O fata pitica cu un zambet fals pe buze se ridica in picioare. Avea tocuri. Parea mult mai inalta. Oare a crescut sau o inaltau pur si simplu tocurile?
-Ah ma gandeam cand osa intrebi ceva, Irina. Sigur anul acesta o sa fie cred ca 2 materii noi. Chimie si Educatie Civica. Un murmur nelinistit se auzi din clasa. S-a intamplat ceva?
-Pai... noi am facut civica in clasa a 3 a si a 4 a. Ce rost are sa facem si acum? Un baiat inalt, cu parutl creti si putin plinut se ridica in picoare.
-Nu este o...
...
Pauza. Cass iesi grabita din clasa. Era asa de fericita ca se terminase ora. S-a saturat de explicatii enervante. Cativa copii coborara in graba catre clasa lor. Era noua clasa a 8 aB ... uau ce mari se credeau. Niste ingamfati. Se indrepta catre caloriferul din fata clasei. Se sprijini de el si aluneca usor pana cand atinse asfaltul. Ce rece era.
-Hei! O voce cunoscuta se auzi din pragul clasei.
-Miriam? Ce faci? Se ridica usor de jos.
-Ma plictiseam in clasa asa ca am iesit la calorifer. Mai stii? Aici ne-am cunoscut.
-Chiar. Ce ciudat nu isi amintea. Singurul lucru pe care il stia era faptul ca acolo a cunoscut-o pe... Diana. Numle acela, inca o durea.
-Diana? La ea te gandeai? Recunoaste. Inca un ai uitat.
Cine ar putea sa uite? Diana, un nume care a provocat rani adanci in sufletul ei. Se cunosteau de mici copiii. Si intr-o zi ea, a fugit din scoala sa... sa mearga pana la magazin. Masian acea blestemata! Trebuia sa treaca pe acolo tocmai in aceea zi.
-A-anul acesta... promit, promit sa o uit si sa imi indrept privirea spre noi orizonturi!
here ya are ^^ za new chapter ^^ | |
|
| |
LivEvil_Kami Administrator
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 33 Localizare : Shinigami World Online : Oui O.O........ Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Lovely School Lun Feb 04, 2008 1:17 am | |
| ojo este destul de bine facut dar am vazut cateva greseli de tastare si de scriere... Acum ceea ce nu mi-a placut a fost ca totul s-a petrecut cam prea repede iar actiunea e un pic cam simpla si normala....incearca sa mai adaugi cate ceva si va iesi mult mai bine ^^.Succes in continuare | |
|
| |
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Re: Lovely School Lun Feb 04, 2008 9:58 pm | |
| Am vazut si eu niste mici greseli..dar ma rog ce e facut e bine facut.....deci eu astept sa continui....astept astept pana....mai scrii @____@ | |
|
| |
dreaming_girl Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 32 Localizare : Toyama, London Data de inscriere : 31/01/2008
| Subiect: Re: Lovely School Mar Feb 05, 2008 6:11 am | |
| e foarte bine pt varsta ta...cateva greseli pt ca te'ai grabit astept continuarea...fa sa se intample ceva mai neasteptat, ai grija sa nu devina plictisitor e bine pana aici, continua | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lovely School | |
| |
|
| |
| Lovely School | |
|