1 . Eu cam intodeauna imi pun avatare care intr-un felul sau altul sa ma caracterizeze , uneori depinde si de starea mea de spirit si de multe alte lucruri , sau poate ca chiar daca nu e deloc stilul / genul meu am o anumita obsesie pentru un avatar pentru ca mi-se intampla . De exemplu avatarul de pe care il am acum , nu m-ar caracteriza deloc >_> insa am o slabiciune pentru neko girls si tocmai am dat printr-un folder peste el xD . In principiu cred ca un avatar sau sig poate spune ce anume ii place unei persoane dar nu poate spune ce fel de persoana este . De exemplu nu as purta niciodata un avatar / sig roz pentru ca imi displace culoarea , as purta unul numai in cazul in care mi-ar placea imaginea aceea extrem de mult .
2 . Avatarul care nu cred ca va mai rezista prea mult timp desi l-am pus acum 10 - 15 min . L-am pus doar pentru ca asa cum am zis am dat pese el din gresala xD si mi s-a parut foarte draguta acea neko . Semnatura este un citat al lui Yuuko din xxxHolic , pur si simplu ador citatele si m-am saturat de siguri - 'imagine' . Nu cred ca reprezina ceva anume sau poate nici nu mai stiu la ora asta , cert este ca mi-a placut extrem de mult ce a zis Yuuko pentru ca stiu ca asta se intampla si in viata de zi cu zi .