Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Black n' green Version Joi Dec 20, 2007 1:45 am | |
| Ce parere aveti despre noul banner? Templateul cred ca il cunoasteti toti ... | |
|
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Kira Jillian
| Subiect: Re: Black n' green Version Joi Dec 20, 2007 5:14 am | |
| ^^ me likes the templante pentru ca a fost dintotdeauna unul dintre favoritele mele
And the banner iz nice 2 , imi place verdele si imaginea folosita .. pur si simplu ador imaginile cu personaje carora nu li-se vad ochii xD ... si imi plac si 'chestiile' din spate .. parca e o tabla de sah ^^
Anyway me like the new look 2 .. dar vroiam sa intreb : Va fi unul special si pentru Craciun ? ^__^ | |
|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Re: Black n' green Version Joi Dec 20, 2007 6:52 am | |
| Hmmm... de ce nu ^______^ o sa caut poza si am sa ma apuc de el imediat ce o gasesc. Waa dar momentan tre sa plang putin. O sa imi fie dor de prostii aia de la mine din clasa >___< | |
|
Terrene Baby Doll
Numarul mesajelor : 9 Data de inscriere : 14/12/2007
| Subiect: Re: Black n' green Version Joi Dec 20, 2007 8:03 am | |
| arata destul de bine mie una imi place iar bannerul mi se pare original >>....(totul se potriveste) | |
|
In Love Imaginary Moderator
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 29 Data de inscriere : 19/12/2007
| Subiect: Re: Black n' green Version Joi Dec 20, 2007 9:05 am | |
| Sooper ^^ like it ^^. Bine k ai ster creierul ala de aolo si template-ul e ok. | |
|
Myu~ai Imaginary Moderator
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 33 Localizare : In my crazy world...wana visit me?^^ Online : nope...I'm offline o.O Data de inscriere : 17/12/2007
| Subiect: Re: Black n' green Version Joi Dec 20, 2007 9:48 am | |
| Yei^^ Nu mai e negru @.@ Oh..ce pot spune,cred ca schimbarea asta se datoreaza mie,adik o mare parte din vina o am eu ^^' asa ca nu pot as comentez prea mult T.T So..nu spun decat ca bannerul e super si astept varianta de Craciun ^___^ | |
|
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Black n' green Version | |
| |
|