Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Mie imi este cel mai frica de...

In jos 
+2
Myu~ai
Cookie
6 participanți
AutorMesaj
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

Mie imi este cel mai frica de... Empty
MesajSubiect: Mie imi este cel mai frica de...   Mie imi este cel mai frica de... EmptyMier Dec 19, 2007 11:58 pm

Hai sa recunoastem de ce ne este cel mai frica , incep eu :

Mie mi-e frica de paienjeni... I hate them... o data am avut cel mai oribil cosmar... awww patul meu era plin de paienjeni care ma mancau incet, incet...
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
Myu~ai
Imaginary Moderator
Imaginary Moderator
Myu~ai

feminin
Numarul mesajelor : 82
Varsta : 33
Localizare : In my crazy world...wana visit me?^^
Online : nope...I'm offline o.O
Data de inscriere : 17/12/2007

MesajSubiect: Re: Mie imi este cel mai frica de...   Mie imi este cel mai frica de... EmptyJoi Dec 20, 2007 1:35 am

#SoUl TaKeR# a scris:

Mie mi-e frica de paienjeni... I hate them... o data am avut cel mai oribil cosmar... awww patul meu era plin de paienjeni care ma mancau incet, incet...

Yep sunt pe lista mea de chestii oribile...

Mie mi-e frica deee...habar n-am...cred ca de lucrurile pe care pot sa mi le imaginez Mie imi este cel mai frica de... 623657
Sus In jos
Delilah
Beautiful Doll
Beautiful Doll
Delilah

feminin
Numarul mesajelor : 255
Varsta : 30
Localizare : Un oras pierdut de lume
Online : Top secret :P
Data de inscriere : 16/12/2007

MesajSubiect: Re: Mie imi este cel mai frica de...   Mie imi este cel mai frica de... EmptyDum Ian 06, 2008 8:31 am

Mie mi-e foarte frica de singuratate... sau... ma rog... conceptul de singuratate, fie el psihic sau fizic... E... dureros... te duce in stare de agonie si sinucid si... are urmari nasoale... e... oribil sa fii singur Neutral

Oh,da! Si de paianjeni, gandacii si aprox. toate insectele existente pe pamantul asta
Crying or Very sad

Ultima editare efectuata de catre in Lun Feb 04, 2008 2:53 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://sadhappyness.deviantart.com
Cecilya
Administrator
Administrator
Cecilya

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 27
Data de inscriere : 15/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Cassy

MesajSubiect: Re: Mie imi este cel mai frica de...   Mie imi este cel mai frica de... EmptyDum Feb 03, 2008 10:58 pm

#SoUl TaKeR# a scris:
Mie mi-e frica de paienjeni... I
hate them... o data am avut cel mai oribil cosmar... awww patul meu era
plin de paienjeni care ma mancau incet, incet...

si cand ma uit la un film de groaza cu fantome etc....cand se termina si trec prin fata bucatariei este un geam si ma vad si acolo ma sperii cel mai tare ca il vad pe cel care a jucat rolul negativ in filme.... Mie imi este cel mai frica de... 623657 vreau la mama!!!!!!!! Mie imi este cel mai frica de... 989711
Sus In jos
cry-cri
Porcelain Doll
Porcelain Doll
cry-cri

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 41
Data de inscriere : 02/02/2008

MesajSubiect: Re: Mie imi este cel mai frica de...   Mie imi este cel mai frica de... EmptyLun Feb 04, 2008 4:44 am

imi este cel mai frica de oamenii prosti
Sus In jos
Melany
Baby Doll
Baby Doll
Melany

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 29

Foaie de personaj
Personaj: Falline

MesajSubiect: Re: Mie imi este cel mai frica de...   Mie imi este cel mai frica de... EmptyMar Feb 05, 2008 1:20 am

Cookie a scris:
Hai sa recunoastem de ce ne este cel mai frica , incep eu :

eu ma ingrozesc numai aca vad o panza de paianjen.mie frica si sa stau sinura multa vreme cand parinti sunt plecati etc...am o imaginatie bogata si a gandasc a sa intaplat ceva Mie imi este cel mai frica de... 989711
Sus In jos
cry-cri
Porcelain Doll
Porcelain Doll
cry-cri

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 41

MesajSubiect: Re: Mie imi este cel mai frica de...   Mie imi este cel mai frica de... EmptyMar Feb 05, 2008 4:56 am

imi este frica de dumnezeu ...\si de singuratate

edit by Kami:te rog sa nu mai postezi asa degeaba.Puteai spune asta in postul de mai sus....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mie imi este cel mai frica de...   Mie imi este cel mai frica de... Empty

Sus In jos

Mie imi este cel mai frica de...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Care este mancarea vostra preferata?
» Care este ultima carte cititia ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: