| Mie imi este cel mai frica de... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Mie imi este cel mai frica de... Mier Dec 19, 2007 11:58 pm | |
| Hai sa recunoastem de ce ne este cel mai frica , incep eu :
Mie mi-e frica de paienjeni... I hate them... o data am avut cel mai oribil cosmar... awww patul meu era plin de paienjeni care ma mancau incet, incet... | |
|
| |
Myu~ai Imaginary Moderator
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 33 Localizare : In my crazy world...wana visit me?^^ Online : nope...I'm offline o.O Data de inscriere : 17/12/2007
| Subiect: Re: Mie imi este cel mai frica de... Joi Dec 20, 2007 1:35 am | |
| - #SoUl TaKeR# a scris:
Mie mi-e frica de paienjeni... I hate them... o data am avut cel mai oribil cosmar... awww patul meu era plin de paienjeni care ma mancau incet, incet... Yep sunt pe lista mea de chestii oribile... Mie mi-e frica deee...habar n-am...cred ca de lucrurile pe care pot sa mi le imaginez | |
|
| |
Delilah Beautiful Doll
Numarul mesajelor : 255 Varsta : 30 Localizare : Un oras pierdut de lume Online : Top secret :P Data de inscriere : 16/12/2007
| |
| |
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Re: Mie imi este cel mai frica de... Dum Feb 03, 2008 10:58 pm | |
| #SoUl TaKeR# a scris: Mie mi-e frica de paienjeni... I hate them... o data am avut cel mai oribil cosmar... awww patul meu era plin de paienjeni care ma mancau incet, incet... si cand ma uit la un film de groaza cu fantome etc....cand se termina si trec prin fata bucatariei este un geam si ma vad si acolo ma sperii cel mai tare ca il vad pe cel care a jucat rolul negativ in filme.... vreau la mama!!!!!!!! | |
|
| |
cry-cri Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 41 Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Mie imi este cel mai frica de... Lun Feb 04, 2008 4:44 am | |
| imi este cel mai frica de oamenii prosti | |
|
| |
Melany Baby Doll
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 29 Data de inscriere : 02/02/2008
Foaie de personaj Personaj: Falline
| Subiect: Re: Mie imi este cel mai frica de... Mar Feb 05, 2008 1:20 am | |
| - Cookie a scris:
- Hai sa recunoastem de ce ne este cel mai frica , incep eu :
Mie mi-e frica de paienjeni... I hate them... o data am avut cel mai oribil cosmar... awww patul meu era plin de paienjeni care ma mancau incet, incet... eu ma ingrozesc numai aca vad o panza de paianjen.mie frica si sa stau sinura multa vreme cand parinti sunt plecati etc...am o imaginatie bogata si a gandasc a sa intaplat ceva | |
|
| |
cry-cri Porcelain Doll
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 41 Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Mie imi este cel mai frica de... Mar Feb 05, 2008 4:56 am | |
| imi este frica de dumnezeu ...\si de singuratate edit by Kami:te rog sa nu mai postezi asa degeaba.Puteai spune asta in postul de mai sus.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mie imi este cel mai frica de... | |
| |
|
| |
| Mie imi este cel mai frica de... | |
|