Cookie Administrator
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 30 Localizare : In my memories... Online : Who knows? Data de inscriere : 14/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Alice
| Subiect: Within Tempation Mier Dec 19, 2007 8:01 am | |
| Wow sunt trupa mea pref no 2. Vocea lui Sharon e superba. Un lucru care m-a uimit la ei este ca melodiile loar tin si 7-8 minute. Nu am mai vazut trupe contemporane care sa poata canta atat. Sunt uimitori. Am reusit sa fac rost si in cazul lor de aproape toate piesele. Pana acum am ascultat doar vreo cateva dar am ramas uimita. Call my name e uber tare. Cand am ascultat Memories m-au trecut fioari ^________^. Prima piesa pe care am ascultat-o de la ei a fost Angels. Versurile de acolo sunt uber uber tari. Eu va recomand cu cladura acesta trupa... au cele mai tari piese ever. | |
|
Juliet Userul Lunii
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 32 Localizare : Still Here Online : Guess Data de inscriere : 18/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Kira Jillian
| Subiect: Re: Within Tempation Mier Dec 19, 2007 9:40 am | |
| Nu sunt chiar cea mai mare fana insa ascult cu placere Within Temptation , intr'adevar vocea lui Sharon este superba ^___^ ... nu prea imi mai amintesc care a fost prima piesa pe care am ascultat-o de la ei x.X anyway my fav is Our Solemn Hour dar imi mai plac foarte mult si Never Ending Story , A dangerous Mind , Ice Queen si The Howling . | |
|
Darkmoon Baby Doll
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 30 Localizare : ~Sasuke No Kokoro~ Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Within Tempation Lun Dec 31, 2007 10:44 am | |
| Sharon canta foarte frumos .Am descoperit recent trupa,deci am ascultat doar cateva melodii,dar cantecele au mult inteles si nostalgie de cele mai multe ori.Sunt minunati ♥.Melodiile mele preferate sunt: Deciever of fools,Perfect Harmony,What have you done si final destination ^^. | |
|
Cecilya Administrator
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 27 Data de inscriere : 15/12/2007
Foaie de personaj Personaj: Cassy
| Subiect: Re: Within Tempation Lun Feb 04, 2008 1:39 am | |
| Am inceput sa ascult aceasata formatie cand era Cookie la calculator si ascult angels...de atuci a inceput sa-mi placa......vocea lui Sharon este frumoasa......cred ca are mult succes... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Within Tempation | |
| |
|