Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Within Tempation

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

Within Tempation Empty
MesajSubiect: Within Tempation   Within Tempation EmptyMier Dec 19, 2007 8:01 am

Wow sunt trupa mea pref no 2. Vocea lui Sharon e superba. Un lucru care m-a uimit la ei este ca melodiile loar tin si 7-8 minute. Nu am mai vazut trupe contemporane care sa poata canta atat. Sunt uimitori. Am reusit sa fac rost si in cazul lor de aproape toate piesele. Pana acum am ascultat doar vreo cateva dar am ramas uimita. Call my name e uber tare. Cand am ascultat Memories m-au trecut fioari ^________^. Prima piesa pe care am ascultat-o de la ei a fost Angels. Versurile de acolo sunt uber uber tari. Eu va recomand cu cladura acesta trupa... au cele mai tari piese ever.
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
Juliet
Userul Lunii
Userul Lunii
Juliet

feminin
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 32
Localizare : Still Here
Online : Guess
Data de inscriere : 18/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Kira Jillian

Within Tempation Empty
MesajSubiect: Re: Within Tempation   Within Tempation EmptyMier Dec 19, 2007 9:40 am

Nu sunt chiar cea mai mare fana insa ascult cu placere Within Temptation , intr'adevar vocea lui Sharon este superba ^___^ ... nu prea imi mai amintesc care a fost prima piesa pe care am ascultat-o de la ei x.X anyway my fav is Our Solemn Hour dar imi mai plac foarte mult si Never Ending Story , A dangerous Mind , Ice Queen si The Howling .
Sus In jos
http://www.nothing-2-see.com
Darkmoon
Baby Doll
Baby Doll
Darkmoon

feminin
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 30
Localizare : ~Sasuke No Kokoro~
Data de inscriere : 28/12/2007

Within Tempation Empty
MesajSubiect: Re: Within Tempation   Within Tempation EmptyLun Dec 31, 2007 10:44 am

Sharon canta foarte frumos Within Tempation 629797 .Am descoperit recent trupa,deci am ascultat doar cateva melodii,dar cantecele au mult inteles si nostalgie de cele mai multe ori.Sunt minunati ♥.Melodiile mele preferate sunt: Deciever of fools,Perfect Harmony,What have you done si final destination ^^.
Sus In jos
Cecilya
Administrator
Administrator
Cecilya

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 27
Data de inscriere : 15/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Cassy

Within Tempation Empty
MesajSubiect: Re: Within Tempation   Within Tempation EmptyLun Feb 04, 2008 1:39 am

Am inceput sa ascult aceasata formatie cand era Cookie la calculator si ascult angels...de atuci a inceput sa-mi placa......vocea lui Sharon este frumoasa......cred ca are mult succes...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Within Tempation Empty
MesajSubiect: Re: Within Tempation   Within Tempation Empty

Sus In jos

Within Tempation
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: