Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PortalPortal  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Thousand Foot Krutch

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Cookie
Administrator
Administrator
Cookie

feminin
Numarul mesajelor : 475
Varsta : 30
Localizare : In my memories...
Online : Who knows?
Data de inscriere : 14/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Alice

Thousand Foot Krutch Empty
MesajSubiect: Thousand Foot Krutch   Thousand Foot Krutch EmptyMar Dec 18, 2007 1:10 pm

Aoww sunt cei mai tari ^________________^ piesele lor sunt uber tari. Te trezesc xD Move e geniala si Puppet za best. Phenmenon a fost prima piesa pe care am ascultat-o si a ramas O.O e super. Apoi am vazut la un AMV Art of Breaking. Si aceea e ganiala. Apoi mai e si breathe you in care m-a uimit. Am mai gasit si Hurt care e... awww. Acum planuiesc sa fac rost de toate piesele lor ^_^ voua va plac? Thousand Foot Krutch 79210
Sus In jos
https://dream-fiction.forumgratuit.ro
Juliet
Userul Lunii
Userul Lunii
Juliet

feminin
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 32
Localizare : Still Here
Online : Guess
Data de inscriere : 18/12/2007

Foaie de personaj
Personaj: Kira Jillian

Thousand Foot Krutch Empty
MesajSubiect: Re: Thousand Foot Krutch   Thousand Foot Krutch EmptyMier Dec 19, 2007 5:27 am

Si mie imi place TFK foarte mult xD ... Prima data am auzit de ei de la my Nee'chan si prima melodie pe care am ascultat-o de la ei a fost Make me a believer , apoi Phenomenon si astfel au inceput sa imi placa foarte mult . Mi-se pare ca sound'ul lor e ceva mai special , iar versurile sunt superbe . Momentan melodia mea preferata de la ei este This is a call , iar saptamana trecuta a fost I climb ^^ .. dar imi mai plac foarte mult si Puppet , Art of breaking , Move , Rawkfist , Bounce si Break the silence [ presimt ca asta va fi urmatoarea obsesie xD]
Sus In jos
http://www.nothing-2-see.com

Thousand Foot Krutch
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: